Wpis z mikrobloga

• 0
@WincentyPL: @iforgotmypass_ wybaczcie Panowie sceptycyzm, ale ja chyba czegoś nie czaję: zarówno Spconnect jak i Quadlock chcą za swoje sprzęty 80-110 EUR a Wy twierdzicie, że za kilkanaście złotych dostanę to samo na AliExpres? Nie zamawiałem nigdy niczego w Chinach i po prostu średnio chce mi się w to wierzyć
  • Odpowiedz
@Endr3w: ja kupowałem różne rzeczy na ali od etui na telefon przez kamery do monitoringu po te uchwyty i często można znaleźć produkty wyglądające 1:1 jak oryginały za ułamek ceny. Nie wiem jak to działa, ale tak jest xd

Zdarzały się też wtopy, ale to były raczej produkty z tych promocji, gdzie płaci się kilkanaście groszy
  • Odpowiedz
@Endr3w: mam coś takiego, ma to amortyzację, w zeszlym roku 13kkm, woziłem w tym nowego oneplusa i wszystko było ok. Wcześniej miałem inne uchwyty i mate 20 pro dwa razy wymieniałem moduł aparatu bo dostawał trzesawki i potem nie potrafił ostrości łapać:
137,99zł | MOTOWOLF Motocyklowy uchwyt na telefon komórkowy Amortyzująca rama nawigacyjna ze stopu aluminium Lokomotywa Akcesoria do sprzętu jeździeckiego
https://a.aliexpress.com/_EvXqIWy
mlekoag - @Endr3w: mam coś takiego, ma to amortyzację, w zeszlym roku 13kkm, woziłem ...

źródło: 1000060422

Pobierz
  • Odpowiedz
@mlekoag: Mam bardzo podobny i to dobry sprzęt, tylko dosyć ciężki. Jak ktoś walczy o wagę, kupując karbonowe zakrętki do wentyli to mu nie podejdzie.
  • Odpowiedz
@Zielony34: juz powiedzialem ze jak masz fizyczna stabilizacje obrazu w telefonie to mozesz miec problem, znam nie jedna osobe ktora tak rozwalila sobie OIS w telefonie i nie bylo mozliwosci uzywania aparatu
  • Odpowiedz
@xede Ja korzystam z normalnych telefonów z Androidem i nic się nie dzieje od kilku lat. Nie znam ani jednej osoby która ma normalny telefon i coś się jej stało od zwykłego uchwytu.
  • Odpowiedz
@Endr3w: przyszły mi dzisiaj te uchwyty z aukcji, które wysyłałem. 1:1 jak oryginał, dostałem nawet w oryginalnych opakowaniach, z kartką o gwarancji i naklejkami Quadlock xD
A sam uchwyt do moto aluminiowy
Polecam
  • Odpowiedz