Aktywne Wpisy

Volantie +15
Kolejny z armii java developerow.
Ale dziwne, przeciez:
Ma prawie 7 lat doświadczenia w it
uczyl sie po godzinach,
ma wyksztalcenie informatyczne,
ma jakies certyfikaty
Ale dziwne, przeciez:
Ma prawie 7 lat doświadczenia w it
uczyl sie po godzinach,
ma wyksztalcenie informatyczne,
ma jakies certyfikaty

źródło: temp_file5153487652459491628
Pobierz
#rozowepaski #offroad
Chłop jak sie rozbije autem to podaje lokalizacje i zdjęcie uszkodzenia. Tymczasem baby xD
Chłop jak sie rozbije autem to podaje lokalizacje i zdjęcie uszkodzenia. Tymczasem baby xD

źródło: image_picker_71C51CC3-53D0-4078-91EF-5E2A774B86FB-22625-000005B3BA2AA49C
Pobierz
Wybrać opcję pierwszą czy drugą?
- "Przelew bankowy (SEPA Instant) - Opłata 1 EUR - Użyj danych bankowych, aby wykonać przelew ze swojego konta bankowego."
- "Przelew bankowy SEPA (do USDC) - Opłata 0,3 EUR - USDC trafi do Ciebie po dokonaniu przelewu bankowego za pośrednictwem naszego partnera zewnętrznego Paymonade."
Myślałem, że zrobię z Walutomatu zwykły przelew w EUR. Ale widzę, że pobierają 1 EUR. To może to drugie za 0,3 EUR? Tylko mam kilka obaw:
- W pierwszym rozumiem, że dostałbym EUR na koncie, a w drugim jakieś USDC. Ale to chyba spoko, bo kurs tego 1:1 z USD?
- Paymonade to coś w stylu PayU (szybkie przelewy) zamiast zwykłego przelewu bankowego? Czym się w końcu płaci na tym Paymonade? Jakimś Blikiem czy coś?
- Czy na pewno z Polski można? Tutaj jest jakiś artykuł z jakich krajów można i nie ma Polski (ale z 2024, może nieaktualny): https://www.binance.com/pl/support/faq/detail/f4c1728cead14b3e815ccf42cba3869c
- Jak wpisuję 100 EUR, to pokazuje, że trzeba wpłacić 103.82 USDC ("kurs wymiany wynosi 1:1.03(EUR:USDC)"). Coś dużo 3 EUR od 100.
A nie masz tam opcji open banking czy cos w ten desen (reklamowana jako od 0.5 eur)? Ja sobie polaczylem konto walutowe z revoluta tam i mam natychmiastowe przelewy. Ale o ile pamietam to mozna bylo rozne banki polskie