Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
Obejrzałem pierwszego (nowego) gniota od Klapka od dawna.
Skrót dość mocny, w sensie mocno skrócony. Oryginał trwał tyle co odcinek serialu na Max czy Netflix. Polecam tylko jeśli ktoś ma f----z zobaczyć z czym Grażynki mają doczyunienia na codzien.

#billy - tag do czarnolistowania jeśli nie chcesz widzieć postów związanych z moim kanałem.
lskx - #raportzpanstwasrodka 
Obejrzałem pierwszego (nowego) gniota od Klapka od dawn...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lskx: ciekawe czy on oglądał jakiś swój film na trzezwo I kiedy ostatnio patrzył na świat na trzeźwo ? Podziwiam że ci się chce Ja tylko czytam wykopka Albo jakiś skrót
  • Odpowiedz
@lskx: tego bejowskiego ryja osobiscie nie moge zniesc jakos a jak tylko zacznie rechotac po pijaku jego przyglupim smiechem to nawet 10sek jest dla mnie za duzo.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
ciekawe czy on oglądał jakiś swój film na trzezwo I kiedy ostatnio patrzył na świat na trzeźwo ? Podziwiam że ci się chce Ja tylko czytam wykopka Albo jakiś skrót

@mr-klapek: to było bolesne, naprawde. np. Filippe ogladalem z przyjemnością, bo tam co chwile jest śmiesznie. Gapę przeżyłem, ale sam przyniudziłem na tyle, że miałem tego nie wrzucać xD.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
A ja czekam na bilans ile już łącznie uśmiercił zwierząt.

@EmilKorecki: w sumie to ciekawe. ja nie sprawdzę, bo nie oglądałem na żywo, mam spore luki. to co ogladam to starego Łysego z 2020. ale chętnie podejmę rękawicę ;)
  • Odpowiedz
@lskx: słychać, że Cię zamuliło już pod koniec filmu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja sobie puszczam Klapka jak w trybie półprzytomnym robię poranną kawę. Radia nie słucham, żeby nie wkurzyć się porannymi newsami. Ambitnych rzeczy też nie puszczam, bo i tak mi nic nie zostanie. Wracając do gniota, to jedna scenka z basenu jest dosyć niepokojąca. Cukrowa rzuca się na Phane i obsypuje ją całusami. Gapa
  • Odpowiedz