Wpis z mikrobloga

Jeszcze w listopadzie chodzilem na tańce z taką fajną małą juleczką co to dopiero zaczęła studia w wojewódzkim. I teraz wyobraźcie sobie, po próbach tańca czekał na nią chłopak, który przyjechał z tej samej dziury i nawet nieraz przynosił mcdonalda dla niej xD Gnojek musi być na maksa zbluepillowany, z wyglądu to taki zaniedbany skinnyfat #przegryw w długich włosach, jedynie co to za to wysoki. Oni nawet nie mieszkają ze sobą bo gadałem dużo razy z małą, na tańcach też najchętniej mnie wybierała i dawała mi choosing signals, np sama inicjowała dotyk, nawet jak nie było trzeba. Od grudnia na te tańce nie chodzę i ona też, ale ostatnio zacząłem znowu pisać z małą i się zastanawiam czy ją odbiję bluepillowemu gnojowi. Co myślicie? #zwiazki #logikarozowychpaskow #tinder #podrywajzwykopem #taniec
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@dragon_fruit: właśnie na to liczę, mała juleczka z powiatowej dziury i tak tego bluepillaka zostawi jak się zachłyśnie miastem wojewódzkim. Jak nie ze mną to z kimś innym. Może nawet już to zrobiła.
  • Odpowiedz
  • 0
@dragon_fruit: W ogóle to się zastanawiam czy kiedykolwiek mu dała za te makdonaldy xD przecież tacy bluepillowi sub5 frajerzy są dla julek kompletnie aseksualni xd
  • Odpowiedz