Wpis z mikrobloga

Witam obserwujących.
Różowa aktualnie jest w częściowej sedacji (prawdopodobnie wróci do pełnej) bez kontaktu, rusza oczami otwiera zamyka dostaje ataki że spina mięśnie, lekarz neurolog napisał w skrócie, poprawa neurologiczna bez możliwości stwierdzenia w którą stronę to wszystko pójdzie, ja już dziś chyba wiarę straciłem. Póki co podali jakieś inne leki i dalej kazali czekać, stwierdzili że tam jeszcze poleży, następne info jak będzie jakaś zmiana. Jutro chyba zrobię sobie detoks głowy idę do pracy jak zwykle, później zakupy i normalnie prosto do domu nigdzie nie jadę spędzam czas wspólnie z synem. #chcesiewyzalic
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gmeras: tak realnie rzecz biorąc, dało się jakoś ustrzec przed tym co się stało, czy nie było szans? Nie wiem, mówisz że ukryta wada serca, ale to by wyszło na jakimś holterze24h, echo serca, EKG, próbie wysiłkowej jakby to przesiewowo robić?
  • Odpowiedz
via Android
  • 11
@interpenetrate podejzewam że jak by jej zrobili USG serca to by wyszło, EKG miała robione, ale po ciąży tego badania nie robila. Lekarz powiedział że ta wada mogła powstać po ciąży ( ͡° ʖ̯ ͡°)na próbie wysiłkowej też mogło by wyjść bo lekarz też powiedział że przy jakimś większym wysiłku mogło dojść również do zasłabnięcie. Człowiek jak się dobrze czuje to nie szuka sobie chorób.
  • Odpowiedz
via Android
  • 10
@Jasiu780 pisalem dziś w innym poście
sytuacja bez zmian, stan różowej to 0 kontaktu, 0 ruchu. Tu raczej nic się nie poprawi. Syn bardzo dobrze znosi to wszystko. Ja mam różnie stany psychiczne, potrzebuje stabilizacji, póki co nie znana mi przyszłość i to jest chyba w tym momencie najgorsze.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@hacerking byłem w pierwszym tygodniu, na ten moment nie czuje by głowa błądzila, jak będzie różowa miała zapewniona opiekę to myślę że będzie dobrze.
  • Odpowiedz
@Filippa: a reanimacja nie zatrzymuje wymierania komórek, jeśli kogoś reanimują krew dociera do mózgu, czy jest w niej za mało tlenu ?
  • Odpowiedz