Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +39
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz

Różowa aktualnie jest w częściowej sedacji (prawdopodobnie wróci do pełnej) bez kontaktu, rusza oczami otwiera zamyka dostaje ataki że spina mięśnie, lekarz neurolog napisał w skrócie, poprawa neurologiczna bez możliwości stwierdzenia w którą stronę to wszystko pójdzie, ja już dziś chyba wiarę straciłem. Póki co podali jakieś inne leki i dalej kazali czekać, stwierdzili że tam jeszcze poleży, następne info jak będzie jakaś zmiana. Jutro chyba zrobię sobie detoks głowy idę do pracy jak zwykle, później zakupy i normalnie prosto do domu nigdzie nie jadę spędzam czas wspólnie z synem. #chcesiewyzalic
1. Spisuj rzeczy które musisz robić (z głowy wszystko wylatuje)
2. Dla syna konieczne wsparcie psychologa (dla Ciebie pewnie też ale zacząłbym od syna)
3. Czy masz rodzinę na miejscu która może wesprzeć w życiu codziennym?
Nie mam pojęcia czemu tak mówią, ale to standardowe jest. Może chcą sami sobie oszczędzić pyskówek z ludźmi. Z mojego punktu widzenia korzystniejsze byłoby jakby wyłożyli ta przysłowiową kawę
Podobnie jak u @wezsepigulke udział lekarzy w tym procesie sprowadzał się do wypełnienia papierologii i podpisania zaświadczenia do sądu.
@wezsepigulke kiedy szukałeś zol-u dla taty? To jest jakiś świeży temat? Kiedy ja składałem dokumenty to dostałem taki dodatkowy papier
@Gmeras: nie trać wiary, wierzę, że Bóg może tutaj pomóc
Zakładaj migiem póki temat jest tutaj "gorący" - wiem jak to brzmi ale tak działają zbiórki.
Będziesz potrzebował mnóstwo kasy. Albo na opiekę, albo na rehabilitację