Aktywne Wpisy

t3tris +265
Obiecałem zawołać, to i wołam, choć w świecie "Pieśni Lodu i Ognia" wiadomości książkowych to akurat jak na lekarstwo.
6 lat temu, jak zamknęli nas w domach z powodu COVID-19, to zamknięto w domu również Jurka R. R. Martina. Miałem wtedy nadzieję, że może ta przymusowa bliskość maszyny do pisania spowoduje, że pisana wówczas już od dekady 6 część sagi trafi na półki księgarni.
Co za naiwność. Dziś brzmi to
6 lat temu, jak zamknęli nas w domach z powodu COVID-19, to zamknięto w domu również Jurka R. R. Martina. Miałem wtedy nadzieję, że może ta przymusowa bliskość maszyny do pisania spowoduje, że pisana wówczas już od dekady 6 część sagi trafi na półki księgarni.
Co za naiwność. Dziś brzmi to
bartton +121
Z przykrością informuję, że pan @Quaalude jest niehonorowym człowiekiem, gdyż ponieważ nie dotrzymuje danego słowa, ponieważ w poniższym wpisie obiecał usunięcie konta, a do tej pory tego nie uczynił
https://wykop.pl/wpis/85430387/po-8-latach-spedzonych-na-tym-portalu-uwazam-ze-pr
https://wykop.pl/wpis/85430387/po-8-latach-spedzonych-na-tym-portalu-uwazam-ze-pr

Różowa aktualnie jest w częściowej sedacji (prawdopodobnie wróci do pełnej) bez kontaktu, rusza oczami otwiera zamyka dostaje ataki że spina mięśnie, lekarz neurolog napisał w skrócie, poprawa neurologiczna bez możliwości stwierdzenia w którą stronę to wszystko pójdzie, ja już dziś chyba wiarę straciłem. Póki co podali jakieś inne leki i dalej kazali czekać, stwierdzili że tam jeszcze poleży, następne info jak będzie jakaś zmiana. Jutro chyba zrobię sobie detoks głowy idę do pracy jak zwykle, później zakupy i normalnie prosto do domu nigdzie nie jadę spędzam czas wspólnie z synem. #chcesiewyzalic
Kilka miesięcy temu przerabiałem sytuację z moim dziadkiem który po wylewie wymagał 24h opieki (0 w skali Barthel). Niestety ale w Polsce, a w szegolnosci na Śląsku jest tragedia jeśli chodzi o zole. Kolejka żeby się dostać wynosi średnio koło 1-2 lat (np. elżbietanki w Cieszynie) biorąc pod uwagę już przypadki pilne (czyli te z
Bardzo ci współczuję i liczę na to, że twoja różowa wróci do zdrowia.
Zajmuję się neurologią, jeśli twoja różowa jest zaintubowana i uspokojona, to jej mózg dzięki temu jest chroniony dobrze i zapobiega wtórnym obrażeniom.
Natomiast bardzo niepokojące są napady które opisałeś, to tzw. mioklonia po niedotlenieniu albo stan padaczkowy i wymaga to bardzo agresywnego leczenia, głównie lekami przeciwpadaczkowymi, lewetyracetam, walproinianem lub wlewem midazolamu
Aby wróciła do zdrowia to najważniejsza jest właściwie stabilność hemodynamiczna
Komentarz usunięty przez autora
Punkty nieodpłatnej pomocy prawnej oraz nieodpłatnej mediacji zlokalizowane w 2025 r. na terenie miasta Gliwice:
1. Punkty nieodpłatnej pomocy prawnej obsługiwane przez radców prawnych i adwokatów w znajdują się w:
Jeśli zbierzesz w sobie siły utworzenie jakiejś zbiórki, to chętnie wpłacę.
@Caracas załatwiłem sobie wolne, na stronie internetowej był wolny termin porady prawnej pójdę, zapytam mam nadzieję że internetowa rezerwacja będzie skuteczna. Następnie chyba uderzę do szpitala do tego pracownika socjalnego
Ludzie