Wpis z mikrobloga

DzieΕ„ dobry, Wykop! πŸš€

Mamy dla Was garść nowości! Wsłuchaliśmy się w Wasze sugestie i na ich podstawie przygotowaliśmy propozycje zmian, które teraz - jeszcze przed wdrożeniem - chcielibyśmy z Wami omówić. Zależy nam na tym, aby Wykop jak najlepiej odpowiadał na Wasze potrzeby, dlatego liczymy na Wasz aktywny udział w dyskusji!

LINK DO ZNALEZISKA

W znalezisku znajdziecie podsumowanie propozycji, m.in.:
⭐ Rekomendowane – sekcja z treΕ›ciami dopasowanymi do Waszych zainteresowaΕ„
⭐ Zapisane – miejsce, w ktΓ³rym Ε‚atwo odnajdziecie treΕ›ci do przeczytania pΓ³ΕΊniej
⭐ PowrΓ³t HitΓ³w – szybki dostΔ™p do najpopularniejszych znalezisk
⭐ Zapisane Wyszukiwania – elastyczniejsze zarzΔ…dzanie przeglΔ…danymi treΕ›ciami

SprawdΕΊcie szczegΓ³Ε‚y i dajcie znaΔ‡, co myΕ›licie – Wasze opinie pomogΔ… nam dopracowaΔ‡ te zmiany! 😊

Pozdrawiamy
ZespΓ³Ε‚ Wykop.pl

#wykop #ciekawostki #technologia #zmianynawykopie #pytanie #spolecznosc
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop: ja bym proponowaΕ‚, ΕΌebyΕ›cie naprawili ten bΕ‚Δ…d co go zgΕ‚aszaΕ‚em tuΕΌ po wypuszczeniu nowego wykopu.
  • Odpowiedz
@wykop: ktoΕ› o to pytaΕ‚?
ogólnie mi to przypomina "konsultacje społeczne" - rząd zamierza coś wprowadzić więc ogłasza, że coś wejdzie w życie z wyprzedzeniem, nikt tego nie chce, a oni i tak wszystko przepychają żeby stworzyć nowe problemy by mieć z czym walczyć.

dlaczego tego nie zmienicie, a ta informacja wychodzi dopiero po nasmarowaniu odpowiedzi do wpisu?
Elberus - @wykop: ktoΕ› o to pytaΕ‚?
ogΓ³lnie mi to przypomina "konsultacje spoΕ‚eczne" -...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@wykop: Zawsze popieram administracji! Z zadowoleniem i entuzjazmem przyjmujΔ™ innowacje!
(oczekujΔ™, ΕΌe uΕΌytkownicy rΓ³wnieΕΌ w koΕ„cu siΔ™ naprawiΔ…)
  • Odpowiedz
@wykop Zamiast psuć kolejny raz apkę, to może wreszcie weźmiecie się za naprawę?

Oczywiście teraz napiszę komentarz, ale potem żeby do niego wrócić bezpośrednio, to będę musiał przewalać pierdylion wiadomości innych komentujących.
  • Odpowiedz
@wykop: przydaΕ‚aby siΔ™ moΕΌliwoΕ›Δ‡ tworzenia list ulubionych znalezisk, a nie jak teraz wpada wszystko do jednego stosu, ciΔ™ΕΌko potem znaleΕΊΔ‡ coΕ› co nas w danej chwili interesuje
  • Odpowiedz