Aktywne Wpisy

pyszniarz +5
Dlaczego w Polsce jest tak ogromny hejt na policję a na inne służby praktycznie brak?
Każdy kto miał pecha i musiał skorzystać z pomocy pseudo ratowników medycznych na nocnej zmianie ten doskonale rozumie dlaczego zdarzają się pobicia i napaście na nich.
A n------i strażacy to chyba zmora każdej małej miejscowości.
#przemyslenia #przemysleniazdupy #sluzby #policja #ratownikmedyczny #strazpozarna
Każdy kto miał pecha i musiał skorzystać z pomocy pseudo ratowników medycznych na nocnej zmianie ten doskonale rozumie dlaczego zdarzają się pobicia i napaście na nich.
A n------i strażacy to chyba zmora każdej małej miejscowości.
#przemyslenia #przemysleniazdupy #sluzby #policja #ratownikmedyczny #strazpozarna

Staryan0na +1
#awanturaokasepatrzcie kto w niedzielnej familiadzie bral udzial (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #familiada #awanturaokase

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Myślę sobie, że sprzedali mi rozregulowany zegarek i że pójdzie na gwarancję, ale apka androidowa jest słabą podstawą, mimo pokazywania +40. Kupiłem z chin timegraphera bo się przyda na przyszłość do oceny konieczności serwisowania, przy okazji jakiś rozmagnesowywacz jak sugerował filmik na YT o regulacji (może inne chińskie cuda spróbuję wyregulować)
Timegrapher przyszedł: +50 ( ಠ_ಠ)
To już jak będzie czas koniecznie na gwarancję.
W międzyczasie przyleciał demagnetyzer. Dwie sekundy pracy, pomocniczy kompas, timegrapher: -1 ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#zegarki #seiko
źródło: temp_file6578447336863005742
Pobierztimegrapher niestety drogi - 464 z kuponami - ale to inwestycja na lata - mam zamiar utrzymywać około 10 w kolekcji więc będzie trzeba serwisować. Będę widział moment, w którym już lepiej się umawiać na serwis.
Ale widzę, że androidowy jest całkiem skuteczny (to jedna z rzeczy które bardzo chciałem sprawdzić), więc na początek wystarczy każdemu
źródło: temp_file2859063768932944559
Pobierzbrałem tego
ważne jest wziąć to razem z kompasem bo to świetny test namagnesowania