Wpis z mikrobloga

#leagueoflegends kocham te grę. W ciągu tygodnia ze srebra 3 spadłem do iron 3, jedna jeszcze przegrana i będzie iron 4. Na 40 gier 37 lost. Chyba riot mnie próbuje za cos ukarać :D cisnę staty typu 10/0 na topie a i tak w każdej grze trafia się trollujacy gracz…
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Felixu a co mi po tych skinach? w sensie warto się w------c tylko po to, żeby twoja postać miała rużowe włosy i była troszkę inaczej ubrana? ja gram rankedy bo ludzie w nich się starają, nie poddają gry po 15 minutach, tylko cisną do końca i dzięki temu często gra potrafi się obrócić o 180 stopni i to jest super
  • Odpowiedz
@rumcajs120 pokaz swoj profil bo Ci nie wierze, pewnie miałeś 1/2 gry gdzie dobrze zagraleś a mimo to przegrałeś, coz zdarza sie... A w reszcie gier to była twoja wina.... Na tak niskim poziomie nie mozliwe jest przegrywać, nawet taki Kotwicz co nie miał rąk i grał w lige nogami wbił bodajże platyne xddd
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz w ironie połowa graczy gra pierwszy raz w życiu w te grę a druga połowa to trolle, nie dziwi mnie to że przegrywam. Bardziej zaskakujący jest dla mnie tak ogromny loose streak trwający kilkanaście gier pod rząd, aktualnie na jedną wygraną przypadają 3 przegrane i tak w kółko, wyzerowało mnie totalnie xD
  • Odpowiedz
@rumcajs120 gram czasami ze znajomymi którzy są na poziomie silver-plat i widzę że u ludzi na tym elo leży macro, praktycznie aż do mastera ludzie gubią się na mapie, wystarczy że ten temat ogarniesz i zaczniesz climbować
  • Odpowiedz