Wpis z mikrobloga

@splinter96: Jprdl, dokładnie; jakie to jest typowe dla wszystkich ptasich móżdżków, co myślą, że jak człowiek zakryje oczy, to go nie widać xD

Coś pasuje do narracji = haa, mówiłem, przewidziałem to, przejrzałem wszystkich, włączcie myślenie, #takaprawda

Coś NIE pasuje do narracji = metafizyka, God has a masterplan, ufajmy xDD
  • Odpowiedz
@ciastko_do_kawy: kurde, rzeczywiście. Nie wiem jakim cudem dopiero teraz połączyłem kropki, że pisowcy i konfederuscy lecą 1:1 tekstami dla typowego homo sovieticusa.
  • Odpowiedz
@splinter96 zawsze mnie śmieszy jaki oni widzą w jego postępowaniu drugie dno. Oczywiście jest to powiązane z wiarą że powieje wiatr z zachodu i zmiecie Tuska, a oni wrócą do władzy. No i rozkoszowanie się kto komu uścisnął dłoń dłużej. Typowe problemy polityków w typowej republice bananowej.
  • Odpowiedz
@VZee: Taaa, dodaj jeszcze od tego mityczny kult jednostki i utyskiwania za silnym przywódcą, który rzekomo jest nad-inteligentny i gra w szachy 5d ponad naszymi głowami. I w tej roli pojawia się Donald Trump, który gra w nieodgadnioną grę i nie może się mylić albo Putin, który przed inwazją też rozgrywał jakąś mityczną grę (a to rzucił słabe jednostki do boju na początku, a to gra na przeczekanie albo zyskuje
  • Odpowiedz