Czemu w Kuttenburgu nie mogę robić zakupów w każdym sklepie? Dotyczy to tych sprzedawców, którzy są w budynkach - ale też nie wszystkich, bo większość normalnie działa, ale część mnie wygania xD #kingdomcomedeliverance
@Shadovek: jak są ci dwaj obok siebie, to ten skrajny jest otwarty - ludzie tam siedzą i nawet klienci wchodzą i wychodzą, ale mnie wyganiają z terenu prywatnego xD
@quercy: No reset nie pomoże, bo to bug występujący chyba u wszystkich. Trzeba czekać na pacza. Ale to też nie jest jakiś większy problem, bo tych sklepów jest tam po parę każdego rodzaju.
@CralencSeedorf: jest problem, bo jak jestem wyładowany po pachy towarem po kilka tysięcy, to jak robię obchód od sprzedawcy do sprzedawcy to i tak nie mają tyle siana, żeby odkupić ode mnie
@quercy: Ale siano w tej grze potrzebne jest ci tylko do dwóch rzeczy: 1. Kupna konia. 2. Kupna zbroi. Gdzie najlepszą zbroję to można ukraść w paru miejscach, ewentualnie zdobyć w trakcie wątku głównego. Ja grę skończyłem mając ponad 30k groszy i pewnie ze 70k w rzeczach w skrzyni. Nawet nic już nie podnosiłem od pewnego momentu. Nie warto się męczyć ze sprzedawaniem wszystkiego.
#kingdomcomedeliverance
1. Kupna konia.
2. Kupna zbroi.
Gdzie najlepszą zbroję to można ukraść w paru miejscach, ewentualnie zdobyć w trakcie wątku głównego. Ja grę skończyłem mając ponad 30k groszy i pewnie ze 70k w rzeczach w skrzyni. Nawet nic już nie podnosiłem od pewnego momentu. Nie warto się męczyć ze sprzedawaniem wszystkiego.