Aktywne Wpisy

miloMilowy +100
Wybory wyborami, ale ja chciałbym tylko przypomnieć, że ktoś nadal żyje z tym na przedramieniu XD
#heheszki
#heheszki

źródło: comment_16597676942OotR5phvthTnqio6xRT4I
Pobierz
mk321 +47

źródło: 1000046908
Pobierz
Z nowo poznaną różową po miesiącu znajomości polecieliśmy na dość fajne, egzotyczne wakacje, w kolejnym miesiącu również na krótki urlop. Znamy się jakieś 4 miesiace. Ostatnio moja różowa coś zażartowała (co okazało się prawdą) że na każdy nasz wyjazd brała ze sobą bielizne ero. ale jej nigdy nie założyła z jakiś powodów. Na moje pytanie dlaczego, odpowiedziała że nie chciała aby to stała się rutyna w naszym jeszcze świeżym zwiazku. Tylko coś mi tu śmierdzi, skoro nie chciała to po co zabierała i jeszcze po co mi o tym powiedziała. To trochę tak jakbym na kilka wyjazdów brał ze sobą pierścionek zaręczynowy i się nie zaręczył bo miałbym jakieś wątpliwości. Jakbyście zareagowali na taki shittest? Bo ja poczułem się tym odrzucony, to tak jakbym nie zasłużył sobie. chyba powinienem się obrazić.
#logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Dostałeś pozytywna odpowiedz.
@mirko_anonim: najgorsza wymówka w historii wymówek, ale beciaki z komentarzy nawet nie zwracają na nią uwagi i sami sobie wszystko racjonalizują xD
powiedział ze poświęcisz się dla niej i zaakceptujesz tą rutynę, a potem obserwował reakcję. jak laska się nie ucieszy tylko dalej będzie kręcić nosem to
@mirko_anonim: czeka na jeszcze jedne fajne wakacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: na pewno inaczej, bo widac, ze