Aktywne Wpisy

Khraell +35
Mireczki, pijcie ze mno kompot. SPEŁNIŁEM POLSKI SEN i to przed 40 (mam 38).
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C

źródło: obraz_2025-04-25_235650233
Pobierz
hidden1967 +40
To wam rozwali mózg na dobranoc. Uwielbiam ciekawostki i fakty o kosmosie. Tutaj prezentacja ile tak naprawdę jest GALAKTYK w OBSERWOWALNYM kosmosie! No i polecam cały jego kanał na yt ma świetne filmiki i chyba najlepsze wizualizacje do tej pory, gość się wszystkiego nauczył sam a #vfx i #blender zaczął używać w czasie pandemii.
#kosmos #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
#kosmos #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu

#nieruchomosci
@Zgrywajac_twardziela: nieruchomosci to jest zbyt ważny temat aby przejść obok. W sumie to chyba jeden z najważniejszych zaraz po zapewnieniu bezpieczeństwa wojskowego.
Komentarz usunięty przez autora
@mickpl: XD
30 lat jest ustawa dająca wolność pato deweloperską, i nic nie zapowiada zmiany by przywrócić Gospodarkę Przestrzeną i zrównoważony rozwój. Beka z #nieruchomosci ten ruch społeczny ma tylko jedną komórkę by zablokować dopłaty dla deweloperów. Więcej nie. Toteż deweloperzy nadal będą się mieli świetnie, bo to na czym im najbardziej zależy do dalej uprawianie pato deweloperki. A cóż za przypadek, że mądrzejsze
Siedzą cicho, bo wybory za pasem. Klepną temat po. Nie takie tematy przepychano kolanem, żeby teraz się nie udało.