Wpis z mikrobloga

Użytkownicy tagu #rosja
Jeśli ktoś ma jakieś pytania do Rosjan, proszę zadawać je tutaj.

Odpowiadam na pytanie zadane wczoraj przez użytkownika @zdzislawspanialy:

"dlaczego putler kur wom jest??"

Wołam plusujących pytanie i zeszły wpis @ItowerYOUUU:, @Mirkos2127:.

Prezydent Federacji Rosyjskiej to jest takie stanowisko, które musi być ciągle hamulcem. Powinien spowalniać i zakłócać naturalne procesy. Każde państwo, zgodnie ze swoimi cechami i charakterem, składem populacji i tak dalej, porusza się siłą inercji w tym lub innym kierunku. W danym przypadku zakres obowiązków jest maksymalne spowolnienie ruchu w naturalnym kierunku lub, gdy pewne wydarzenia są przejrzałe i występują samoistnie, Prezydent Federacji Rosyjskiej powinien podjąć nieuniknione kroki, ale w najbardziej perwersyjnej formie.

Przykład. Istnieje taki problem jak sztuczny podział Rosji na trzy części - Federację Rosyjską, Ukrainę i Białoruś. Części te przyciągają się do siebie czysto grawitacyjnie. Mówię to bez żadnej pozytywnej lub negatywnej oceny, po prostu jako fakt wynikający ze specyfiki gospodarki, składu populacji i wcześniejszej historii.

Co Prezydent Federacji Rosyjskiej robi przez 25 lat, aby zintegrować Rosję i Białoruś? On zwleka. Każdego roku niektóre realne kroki są odkładane na następny rok. Trzeba jeszcze trochę poczekać. Ten człowiek po prostu spowalnia proces tak bardzo, jak tylko to możliwe.

Albo, druga cecha stanowiska, podejmuje jakieś ewidentnie dwuznaczne, przewrotne decyzje. Kiedy sama sytuacja doszła do punktu, w którym rosyjskie jednostki wojskowe miały zastacjonować na terytorium Białorusi. Prezydent Federacji Rosyjskiej zamiast tego przekazuje b--ń jądrową swojemu białoruskiemu partnerowi.

Mam nadzieję, że odpowiedziałem na twoje pytanie.
mobutu2 - Użytkownicy tagu #rosja 
Jeśli ktoś ma jakieś pytania do Rosjan, proszę zad...

źródło: cheburashka1

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach