Aktywne Wpisy

RebornAnimal +226
To jest hit - pomarańczowy oprócz wyzerowania cła chce wymusić na EU zmniejszenie vatu. Jesteśmy daleko od dealu.
#gielda
#gielda

źródło: temp_file1625407859921739908
Pobierz
Czy jakiś fachowiec z tagu wyjaśni pewną rzecz biedakowi, którego te rzeczy nigdy nie interesowały, i który miał poprawkę z majzy 12 lat temu w LO (ale zdałem jako jedyny spośród 8 podchodzących i nie kiblowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Jeżeli kupuję mieszkanie za 1 mln i stanieje ono do 500 tys., to te 500 tys. się nie rozpływają, bo dostał je deweloper albo poprzedni właściciel.
Jeżeli kupuję samochód za
Jeżeli kupuję mieszkanie za 1 mln i stanieje ono do 500 tys., to te 500 tys. się nie rozpływają, bo dostał je deweloper albo poprzedni właściciel.
Jeżeli kupuję samochód za
#rower #kolarstwo #przemysleniazdupy
źródło: 9leqj2
Pobierz„hahaha jestem lepszy bo nie jeżdżę na rowerze elektrycznym”
Co do tych chińskich elektryków, któe jeżdzą 60kmh to trudno w
@byferdo: Coś ci powiem, przez całe życie jeżdżę na rowerze i nigdy nie myślałem o tym w kategoriach "bo sport i budowanie kondycji". Dla mnie to najlepszy środek transportu do szybkiego poruszania się po okolicy, alternatywa wobec zbyt wolnego i żmudnego chodzenia, a także zupełnie darmowy pojazd pozwalający pozwiedzać okolicę, gdzie najważniejszy jest element krajoznawczy, a nie jakieś gapienie
@byferdo: Mordo, jak cię nie stać, to pożycz od kolegi, przejedź się i zobaczysz. Może po prostu jeżdżą na takich, bo sprawia im to przyjemność, a nie spinają
Ja lubię dalekie trasy i odstrasza mnie w takich rowerach wizja rozładowanego akumulatora gdzieś w środku lasu.
A śmieszni to są ci którzy kupują szosy na polskie dziurawe drogi.
@K-S-: Jbc to im się nie blokują koła po rozładowaniu. Masz dalej normalny rower, tylko cięższy, dojedziesz.
Ja tam po prostu nie miałem kondycji i kupiłem sobie elektryka żeby się poruszań, zrelaksować podczas jazdy po okolicznych dziurach.
Ale z biegiem sezonu zacząłem nie używać wspomagacza albo na minimalnym zakresie.
Po prostu jest to świetne rozwiązanie dla ludzi którzy po prostu sobie chcą pojeździć.
Pozdrawiam.
źródło: image
PobierzAle jakbym miał dojeżdżać do pracy tak do 5km to bym się nie zastanawiał.
@byferdo: Ja bym mu odłączył te bataryjke. Aż sprawdziłem kto to plusuje. :)