Mam 6 miesięcznego Cane Corso Matka miała miot 17 szczeniąt.
4 przeżyły, w tym mój.
Od samego początku były problemy. , Wykrzywia łapę, lękliwy, smutny, dużo spał.
Ale tak kochanego psa jeszcze nie spotkałem. Totalny przytulas od początku. Nie zliczę ile godzin z nim przespałem na legowisku, czy on leżąc na klatce piersiowej podczas oglądania filmów, chrapiąc mi nad głową.
Weterynarz przynajmniej raz w tygodniu. Suplementy, rentgeny.
Ostatnio przestał bać się spacerów. Zaczął bawić się z psami sąsiadów :) Wyszedł na prostą, ostatnia wizyta u Weta!
Zrobiliśmy jeszcze badanie krwi.
Stan nerek u 6 miesięcznego szczeniaka, jak u 12 letniego psa. Tomograf, dysplazja nerek.
@mirko_anonim: kupiłeś, czy dostałeś? W zależności od tego poznasz, czy to ma znaczenie, czy nie. Jak zapłaciłeś i nie rozumiesz dlaczego, to złe, to nie odpisuj. Jak wziąłeś z takich powodów, jak napisałeś, to spoko.
@mirko_anonim: a ile kosztował. bo taki pies to za darmo powinien być wydany, żadna hodowla nie powinna wydać tak schorowanych psów jako rasowych hodowlanych
6 Miesięczny Cane Corso
Mam 6 miesięcznego Cane Corso
Matka miała miot 17 szczeniąt.
4 przeżyły, w tym mój.
Od samego początku były problemy. ,
Wykrzywia łapę, lękliwy, smutny, dużo spał.
Ale tak kochanego psa jeszcze nie spotkałem.
Totalny przytulas od początku.
Nie zliczę ile godzin z nim przespałem na legowisku,
czy on leżąc na klatce piersiowej podczas oglądania filmów, chrapiąc mi nad głową.
Weterynarz przynajmniej raz w tygodniu.
Suplementy, rentgeny.
Ostatnio przestał bać się spacerów.
Zaczął bawić się z psami sąsiadów :)
Wyszedł na prostą, ostatnia wizyta u Weta!
Zrobiliśmy jeszcze badanie krwi.
Stan nerek u 6 miesięcznego szczeniaka, jak u 12 letniego psa.
Tomograf, dysplazja nerek.
Dziś został uspany :)
Życie ty k---o!
#psy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: *miałeś
Miał rodowód, ale w dzisiejszych czasach, gdzie ludzie ruchają cię na każdym kroku. Co znaczy rodowód?
Nie ma to znaczenia z jakiej był hodowli.
I
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: to, że biorąc psa/ kota z tego gówna dajecie im możliwość dalszego maltretowania zwierząt
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: kupiłeś, czy dostałeś? W zależności od tego poznasz, czy to ma znaczenie, czy nie. Jak zapłaciłeś i nie rozumiesz dlaczego, to złe, to nie odpisuj. Jak wziąłeś z takich powodów, jak napisałeś, to spoko.
@mirko_anonim: a ile kosztował. bo taki pies to za darmo powinien być wydany, żadna hodowla nie powinna wydać tak schorowanych psów jako rasowych hodowlanych
@mirko_anonim: dużo, zależy z jakiej hodowli