Wpis z mikrobloga

Cześć! Nie wiem czy widzieliście, ale na MLH na IG ruszyło pospolite ruszenie z wysyłaniem wniosków do UOKIK w sprawie podejrzenia zmowy cenowej banków na rynku kredytów hipotecznych. Może to dobry czas, żebyśmy też przyłączyli się do wysyłania, żeby pokazać UOKIK, że to duży problem?

Tutaj kreator do wypełnienia takiego wniosku: https://bankowo.fly.dev/

#nieruchomosci
asphaltshark - Cześć! Nie wiem czy widzieliście, ale na MLH na IG ruszyło pospolite r...

źródło: IMG_7755

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@haabero: UOKIK to jest patologia, mam firmę, co chwilę dostaje oferty zakupu opinii i komentarzy, z danymi i wszystkim. Każda taka ofertę forwarduje do nich. Zero reakcji.
  • Odpowiedz
a UOKiK t9 jest gluchy i ślepy, że nie widzi co się dzieje w bankach od tylu lat?

@haabero: oni najlepiej działają gdy jakiś sklepik internetowy nie doda najniższej ceny z ostatnich 30 dni.
W kontekście banków to udają, że nie ma problemu.
  • Odpowiedz
najdroższy koszt kredytu w Europie, nie no spoko sprawa. Dobrze jest dobrze robią, dobry przekaz leci

@komto_dotaguf: jak chcesz by spadła inflacja i spadły ceny nieruchomości to kredyt hipoteczny i stopy procentowe muszą być przez pewien czas drogie. Nie ma innej drogi.
  • Odpowiedz