Aktywne Wpisy

mirko_anonim +46
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nienawidzę tego portalu, mam 32 lata, w 2019/2020 miałem wybrane mieszkanie, 3 pokoje 68m, w cenie 9600zł/m na Wilanowie. Nie kupiłem oczywiście, bo przecież spadki, bo nieruchomości nie mogą rosnąć nieprzerwanie od 2016 roku, no a dalej pandemia, to na pewno spadnie.
Mało tego… wybranie mieszkania po tym naganianiu na wykopie to tragedia. Źle jak jest widok na ulicę (samochody), patio (okno w okno), park (bo zadupie), stację (bo
Nienawidzę tego portalu, mam 32 lata, w 2019/2020 miałem wybrane mieszkanie, 3 pokoje 68m, w cenie 9600zł/m na Wilanowie. Nie kupiłem oczywiście, bo przecież spadki, bo nieruchomości nie mogą rosnąć nieprzerwanie od 2016 roku, no a dalej pandemia, to na pewno spadnie.
Mało tego… wybranie mieszkania po tym naganianiu na wykopie to tragedia. Źle jak jest widok na ulicę (samochody), patio (okno w okno), park (bo zadupie), stację (bo
Milo900 +60
Smutne jest tylko to, że jednak ma spore zasięgi i prostowania jawnych kłamstw i przeinaczeń nie ujrzy nawet 10 procent tych co łykneli propagandę z kaczego kupra.
#bekazpisu
#bekazprawakow
#polityka
źródło: temp_file878241449893706149
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file3886634312300115545
PobierzSłuchaj kolego, ale ty nie zwracasz się do swojego Taty więc grzeczniej proszę
nie lepiej od razu mówić "TAK, CHAJTNĄŁ SIĘ Z POSŁANKĄ PO I TUSK GO BARDZO LUBI, A CO PISIORZE? WY ANWET SATELITY NIE POTRAFICIE WYSŁAĆ? JAK TAM ZBIÓRKA NA WÓZ TRANSMISYJNY?"
źródło: MV5BYjllZjY4MGQtMzlmMC00MjBiLWFjZDAtOTJjNDRkY2U2ZTdlXkEyXkFqcGc@._V1_
PobierzNikt z ulicy i z samych powiązań z ludźmi polityki astronautą (pisowcom przypominam - astronautą, nie sowietyzmem "kosmonautą")nie zostaje. Do tego potrzeba bycia ekspertem w swojej naukowej dziedzinie, lat praktyk przy wielu projektach naukowych. Nie mówiąc o ścisłym przygotowaniu na trudne warunki, jakie niesie ze sobą przestrzeń kosmiczna, ciążenie i nieważkość, przy których większość ludzi po prostu by sobie
źródło: wielki+bu+instagram
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz