Jakie były wasze ulubione mapy w CSie 1.6, które były bardzo rzadko grane na publicznych serwerach FFA, bo obecna tam dzieciarnia wybierała w kółko dusta2, inferno, nuke, westwooda? xD Moja to as_oilrig. Klimat wyjątkowy #cs16 #gry #staregry #nostalgia
@kinkykylie assault był przecież łupany w kółko. A już szczególnie absurdalny okazał się, gdy ludzie przestali biegać bez celu po mapie za fragami i CT zaczęło bronić się w hangarze, co uczyniło mapę niegrywalną po stronie TT
@Jestemserembialym: Jakiś huop kiedyś wracał od Janusza z roboty, a potem jeszcze grał na mapie z wózkiem widłowym. To powinno się nazywać cs_kołchoz, gdzie ratujesz zakładników…znaczy pracowników
@Lolenson1888: cs747 na asoilrig pamiętam jak założyłem sobie serwer LAN z botami i nagle jakiś typ mi wbił. Nie mam pojęcia jak, nie potrafiłem jeszcze wtedy odpalić czatu (miałem coś koło 8-9 lat xD), żeby z nim pogadać
Moja to as_oilrig. Klimat wyjątkowy
#cs16 #gry #staregry #nostalgia
źródło: 1C9E215F-4AEC-4295-B7CA-184ABC047E6C
Pobierzźródło: 5231bfa70bbfe
Pobierzźródło: 6665b43365b99
Pobierz@kinkykylie: wersja upc
źródło: temp_file7661749352941528493
Pobierzźródło: image
PobierzTo powinno się nazywać cs_kołchoz, gdzie ratujesz zakładników…znaczy pracowników
na asoilrig pamiętam jak założyłem sobie serwer LAN z botami i nagle jakiś typ mi wbił. Nie mam pojęcia jak, nie potrafiłem jeszcze wtedy odpalić czatu (miałem coś koło 8-9 lat xD), żeby z nim pogadać