Aktywne Wpisy

Owlosiaty-Dzik +426
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

źródło: 479694853_1327925191653545_5385056484925285116_n
Pobierz
wfd +3
Ciężko się przestawiać z #windows na #macos? Od zawsze pracuje na lapku z windowsem ale serio ten system mnie denerwuje (programy źle się skalują przy 16:10, problem z ostrością tekstu, ciagle problemy z mikrofonem na callach). Planuję kupić pierwszego maca ale obawiam się ze nie bede potrafił się przestawić.
#macbook #macbookpro
#macbook #macbookpro
Dobra, potraktujcie to jak inwestycję. Nowy dawca kapitału, który uratuje wasze pozycje.
Najpierw tylko krótki wstęp.
Bitcoinami interesowałem się od 2012 roku. W 2013 jak był po $100 to zastanawiałem się czy kupować. I mam na to dowód z mirko:
https://wykop.pl/wpis/6280932/bitcoin-btc-mikroreklama-sledzicie-kurs-btc-to-moz
Jakbym wrzucił wtedy z 1000 zł, to bym dzisiaj miał 1,2 mln zł (o ile bym nie sprzedał wcześniej).
Ile kupiłem Bitcoinów przez te lata? Zero.
(Podobne było z Nvidią, ale nie będę przynudzał.)
Właśnie spadło i idealny moment na kupno (było takich ze 20, w których się wahałem nad naprawieniem błędu sprzed lat).
Poproszę tutorial jak kupić te Bitcoiny. Mam konto w banku, mam Walutomat. Ewentualne Revolut, chociaż chciałbym tego uniknąć.
Chciałbym jak najmniejsze prowizje. Nie po to czekałem 12 lat i straciłem 1,2 mln, żeby też płacić jakieś 1% zbędnej prowizji. Na myśl o płatnych przelewach USD aż mnie wzdryga, a na ułatwienia z płaceniem kartą z prowizją 2% aż mnie mdli. Chcę to zrobić po bożemu. Tak jak się powinno. Czyli jak?
Jeśli chodzi o giełdę, to takiemu #binance mogę zaufać. Mimo że "przeżyłem" upadki #mtgox, a #bitmarket to już były nudy. Ledgery są dla słabych (tzn. nie potrzebuje dopóki nic nie mam xD ale jak będę holdował, to kiedyś pewnie tak, ale to temat na potem).
Jakieś propozycje jak to kupić? Od początku do końca.
Idę spać, dajcie na rano jakiś tutorial, a wasz kapitał będzie uratowany. Mówi wam to wróżbita Mirek.
PS Przezyles upadek mtgox tak samo jak przezyles k---a zamach na world trade center. Co ty w
No nie ogarnąłem i nadal nie ogarniam. Właśnie od kilku godzin zastanawiam się nad prowizją 1 EUR vs 0,5 EUR.
To jest ta opcja z połączeniem konta przez TrueLayer? Jak klikam to chce, żeby podać hasło do mojego konta bankowego. Nie brzmi to zbyt bezpiecznie.