Aktywne Wpisy

mirko_anonim +577
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

sogen +385

źródło: 1000006150
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: 1000006150
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jednak jest różnica między żegnaniem rodziców kiedy samemu ma się 50 lat, a sytuacją w której dochodzi do tego momentu samemu będąc młodym człowiekiem.
Najważniejsze byś wspierał mamę i ogarnął wszystkie sprawy związane ze spadkiem. Reszta jakoś się ułoży z czasem.
Emeryturę Taty może niejako przejąć mama. Nie będzie to 100% zwykłej emerytury, ale da Twej mamie bezpieczeństwo
@bylem_simpem: poczytaj statystyki jak to jest z tym korzystaniem z emerytury.
Inna sprawa, że niektórym na emeryturze przestawia się mindset i może to głupie, ale ta praca której nie lubili nakręcała ich sens codziennego życia, a tu nagle pustka.
Co do auta nie wiem na ile to legalne, ale przechodzi. Zrób darowiznę na siebie, czy mame ze wsteczna data. Mniej spadkowych zawirowań
@ThinkBackwards: Mnie na dziś w ZUS wyliczają prawie 14k PLN emerytury, płacę podatki od 19 roku życia, całe życie max ZUS. Mój młodszy jest w wieku opa. Ciesze się, że młodo miałem dzieci, jakbym kropnął w kalendarz za 10 lat
@Ramadamadingdong: takie pokolenie naszych rodziców. Dlatego nie dziwię się młodym ludziom teraz (i w sumie sam też się tak staram) że trzeba żyć tu i teraz a nie tam i potem. Jak najwięcej przeżyć, zobaczyć, spróbować a