Aktywne Wpisy
nowszyja +17
Architekt: zrobimy balustrady z czystego szkła, będzie nowocześnie i mieszkania będą dobrze doświetlone.
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki

źródło: krakow
Pobierz
washington +606
#mecz #kanalzero #reprezentacja
stanowski stara sie hejt przekierowac na Lewego, obrzydliwy typ.
alfons prezydent- dla dobra ojczyzny, mafia januszy w pzpn - dla dobra polskiej piłki
stanowski stara sie hejt przekierowac na Lewego, obrzydliwy typ.
alfons prezydent- dla dobra ojczyzny, mafia januszy w pzpn - dla dobra polskiej piłki

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
#pracbaza #pegasus #januszex
Co byście zrobili gdyby wasz szef korzystał z aplikacji szpiegowskiej zainstalowanej na waszym prywatnym telefonie? Część współpracowników również ma dostęp do aplikacji, a reszta doskonale wie o procederze. Szef ma dostęp do prywatnych wiadomości, połączeń głosowych, haseł i może nawet podsłuchiwać rozmowy.
Fakt zainstalowania aplikacji potwierdzony przez biegłego policjanta, który w raporcie napisał: "Trojan (...) Działaniem zbliżony jest do izraelskiego trojana Pegasus grupy NSO". Prawnik i byli policjanci, z którymi omawiałem sprawę, twierdzą, że zgłoszenie na policję zostanie niemal z miejsca umorzone, bo nie ma wyraźnej szkody, a samo śledzenie wirusów jest niemożliwe.
Jest tu kupa ludzi znacznie mądrzejszych ode mnie, może ktoś z was będzie w stanie mi coś doradzić.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero