Aktywne Wpisy
DajtaPlusa +253
Siemanko Mirki, dzisiaj pokażę wam katastrofe lądową, już 7 raz mam rozwalone ogrodzenie.. Starszy człowiek, pan 75 lat skasował mi płot, uciekł z myślą że mu sie uda. Znajduje rejestrację pod słupkami i ją chowam :) Chłop wraca po godzinie szukać rejestracji tłumacząc się że jak rozwalił ogrodzenie musiał zapalić swieczke żonie,i odjechał na cmentarz, a okazało się że uciekł myśląc że rejestracja jest na miejscu zdarzenia. Zdzwoniłem na policję ,dogadałbym się

FrizPL +400

źródło: HZ8EQY8YNRv0paHt
Pobierz
#polityka #bekazkonfederacji #bekazpisu
źródło: 1000008179
PobierzEdit: wysryw jest ale od tego pisowskiego przegrywa
źródło: Screenshot_20250224_191302_X
PobierzRaz powiedział, że w Smoleńsku była katastrofa, to dostał ojebke od Kaczyniaka i od razu się poprawił mówiąc OCZYWIŚCIE TO BYŁ ZAMACH
Niesamowity robak bez własnego zdania
źródło: IMG_4748
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Partia Szymka 4% w sondażach to zaczął ujadać, ciekawe za ile zorientuje się że wyborców traci na rzecz Platformy a nie Konfederacji,
ciekawe co wtedy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Przecież PO też atakuje jak jest powód
Ma nie mówić o pro ruskich zapędach konfederacji, bo akurat mu się to nie opłaca ze względu na jakieś tam słupki poparcia w sondażach?
Konfederacja już raz miała 16% przed wyborami, a skończyli na 7
@dr_matematyk: no i kolejny z tym samym
Co wy się tego putina (specjalnie z małej) tak boicie? XD
Ja jeszcze przypomnę, że ten pajac w wyborach samorządowych też udawał bezpartyjnego kandydata obywatelskiego, zresztą jego nawet rozważali jako kandydata na prezydenta RP, przed wyborem Nawrockiego. Łodzianin, były wojewoda łódzki, prywatnie też kibic Widzewa (wrzucał fotki z loży VIP), który donosił na Legię i chciał zamknięcia "Żylety", rok przed wyborami zamienili mu z dnia na dzień fuchę z wojewody łódzkiego na wojewodę
Kto stoi za Szymonem Hołownią?
Dzielę się z wami swoim researchem ponieważ kilka dni temu coś mi zaskoczyło gdy kolejny raz zobaczyłem nazwę "Altantic Council". Ale od początku. Szefem kampanii wyborczej Hołowni jest Michał Kobosko. W latach 2013 - 2019 pracował jako szef warszawskiego oddziału ATLANTIC COUNCIL. Rezygnując z tej funkcji od razu rozpoczął współpracę z Hołownią stając się później wiceprzewodniczącym partii i szefem
źródło: FB_IMG_1740387447781
PobierzW ogóle xD bo narracja pisowska jest taka że Tusk się z Putinem kumplował i to było złe. Ale przeciwko Putinowi to niedobra jest.
I weź tu ich zrozum.