Wpis z mikrobloga

• 0
@darek-jg to wątek sprzed 7 lat. Od tego czasu wiele arabów przeszło reformulacje i wyszło wiele nowych. Szukam podobnego poradnika do tego z belki tagu, ale poświęconego głównie arabom. Które z nich warto kupić, na jaką porę roku się nadają, czego są odpowiednikiem, jak długo trzymają na skórze itp
  • Odpowiedz
@hikashi +17
jest jakiś spis dobrych klonów? Damskich i męskich. Młody ostatnio kupił sobie Cyrus writer czy jakoś tak i mega zadowolony.

@ChwilowaPomaranczka: "dobrych" nie ma, ale mogę na szybko rozpisać alternatywy które znam i miałem/mam lub moja kobita ma:

damskie:
Zara Gardenia, Haramain Rawaa -> Black Opium /
  • Odpowiedz
@JohnDoe01 "Gdzie w Warszawie jest największy wybór arabów do przetestowania stacjonarnie?"

Tak łatwo nie będzie, bo takich sklepów jest kilka. Podzielę się więc metodą na bankructwo.

Musisz zahaczyć tzw. Trójkąt Arabski w Warszawie. Nazwa wzięta z tzw. d--y.
  • Odpowiedz
Jest może jakiś poradnik zakupowy arabów?

@JohnDoe01: jest, nie słuchać snobicznych wykopków, którzy mają ból d--y o araby (jednocześnie kupując wodę z kranu za kafla)

Tak na szybko to dobre są: MA Kismet Angel, Jean Lowe Immortal i Domino Essence, PC Rifaaqat i Neuf IX, Lattafa Kingdom i His Confession, FW Liquid Brun i Spectre Ghost, AW Kayaan Classic, Haramain Royale Stallion i Amber Oud Tobacco oraz Gold, SA Shaghaf Oud Azraq
  • Odpowiedz
  • 0
@bananiq jeśli chodzi o Araby i Wawe to nie można zapomnieć o zapachu orientu na Kabatach, mają trochę arabów i właściciele są bardzo pomocnii.

Serio Lattafa ma swój sklep w Wawie? Bo chyba mnie coś ominęło, mapy też nic nie pokazuja
  • Odpowiedz