Wpis z mikrobloga

Ponad półtora roku mi to zajelo
Wrzucam to zdjęcie, żeby po redukcji też wrzucić i porownac
Droga miała punkt startowy bycia patyczakiem 58kg BEZ BRODY HOLMSIKOWEJ wyglądającego na 14 lat, aktualnie wnosze 84 kg z hakiem na wage
Ogunie prawie wszystko spoko, zadowolony jestem, tylko przedramiona i plecy mogłyby być większe, tera się na nich skupiam glownie, no i górę klatki muszę zaczac robic bo wygladam jak daun z samym dołem rozbudowanym
Jest glowup dobry, no jest
#przegryw #mikrokoksy #mirkokoksy
gryllovvaneG0wn0 - Ponad półtora roku mi to zajelo 
Wrzucam to zdjęcie, żeby po reduk...

źródło: temp_file8452106464522485331

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MamMalegoSiurka: i tłusty i przypakowany jak na 1.5h roku. Miensień też jest. Na dobrym plusie kalorycznym mięśnie rosną najlepiej. Nie mając mięśnia ani siły ani stażu, robić redukcję albo trzymać 0, to ograniczanie rozwoju. Dużo lepiej ćwiczyć zalanym i po np. dwóch latach redukować niż na początku, bo wtedy najlepiej rośnie i jest zapał i szkoda tego marnować na redu. Pierwszę parę lat najlepiej właśnie tak wyglądać i ćwiczyć. Redu
  • Odpowiedz
@MamMalegoSiurka: ja też mówię o sylwetkowych. na ulaniu i redu zrobię lepszą masę i rzeźbę niż na jechaniu blisko 0 kalorycznego, również na początku drogi. Ja nie trenowałem ani strongmana ani trójboju. Estrogen da się zbić i trzymać w ryzach naturalnymi rzeczami. Spytaj Intrudera czy nie zbudował mięśnia będąc ulanym. Ja zbudowałem. Cardio też można robić i oddechu nie stracisz. I nie mówię żeby być takim na stałe ale jak
  • Odpowiedz
@Randy_the_Ram: ja na ciągach zrobilem najszersze plecy w życiu w miądzyczasie musiałem odpuścić podciągania przez kontuzję, jeśli nie używa się pleców przy ciągach to się poprawnie nie wykonuje tego ćwiczenia
  • Odpowiedz