Aktywne Wpisy

Koobik +7
Szanowna nocna brać, mam trudny temat do rozgryzienia.
DZIENNA NIE MOZE KOMENTOWAĆ
#psiarnia #policja #problemypierwszegoswiata
Niecałe
DZIENNA NIE MOZE KOMENTOWAĆ
#psiarnia #policja #problemypierwszegoswiata
Niecałe

Tyfus +2
Cena za wniesienie płytek gresowych (samo wniesienie) na 2 piętro z windą 1000kg za 700 PLN to jest scam czy uczciwa cena?
Większość płytek będzie w paczkach ich waga około 40 kg. Największe płytki 120x120 7 sztuk.
#transport
Większość płytek będzie w paczkach ich waga około 40 kg. Największe płytki 120x120 7 sztuk.
#transport
Czasem mam tak, że wyłapuje jakies słowa różowego które zapalają mi gdzieś lampke w głowie. Powiedzcie mi czy ja przesadzam i jestem przewrażliwiony czy też dla was brzmi to słabo.
Rozmawialiśmy z różowym o fazie po braniu ekstazy no i rózowa powiedziała takie zdanie:
tak r----c sie z kims na takiej fazie byłoby spoko
No i było to w jakiejs tam troche dłuższej wypowiedzi ale i tak mnie jakoś po chwili wzięło, czemu nie powiedziała, że ze mną się r----ć na takiej fazie xd No też to była jakaś dłuższa wypowiedź ale i tak dla mnie dziwne dobrane słowa.
Tak mam 100% procent pewności, że mnie nie zdradza, jestesmy w zwiazku dwa lata, no ale mam wrażenie, że powinna inaczej dobrać słowa i to po prostu może swiadczyc, że niekoniecznie jestem traktowany w pełni powaznie. Możecie i jestem overthinkerem ale takie małe szczegóły potrafią zdradzić jak jest naprawdę
a co do ekstazy to oboje bralismy z 4lata temu na studiach i jakas tam rozmowa o tym była wspominkowa xd
@Osayomato: cierpisz na brak pewności siebie, ona to wyczuwa i dlatego jej fantazje są z innymi.
Nie martw się za bardzo, raczej ona cię nie zdradzi, ale jak chcesz żeby fantazjowała o tobie to musisz być okazem męskości w łóżku
@Osayomato: Bo ty jesteś na teraz. Nie wiadomo na ile jeszcze ale napewno nie jesteś wymarzonym partnerem. Gdybyś był to wszystkie rzeczy, szczególnie seksualnie chciałaby robić z tobą i o tym by Ci mówiła.
Live, laugh and overthink