Wpis z mikrobloga

#s--s #logikarozowychpaskow #zwiazki
Czasem mam tak, że wyłapuje jakies słowa różowego które zapalają mi gdzieś lampke w głowie. Powiedzcie mi czy ja przesadzam i jestem przewrażliwiony czy też dla was brzmi to słabo.

Rozmawialiśmy z różowym o fazie po braniu ekstazy no i rózowa powiedziała takie zdanie:

tak r----c sie z kims na takiej fazie byłoby spoko

No i było to w jakiejs tam troche dłuższej wypowiedzi ale i tak mnie jakoś po chwili wzięło, czemu nie powiedziała, że ze mną się r----ć na takiej fazie xd No też to była jakaś dłuższa wypowiedź ale i tak dla mnie dziwne dobrane słowa.

Tak mam 100% procent pewności, że mnie nie zdradza, jestesmy w zwiazku dwa lata, no ale mam wrażenie, że powinna inaczej dobrać słowa i to po prostu może swiadczyc, że niekoniecznie jestem traktowany w pełni powaznie. Możecie i jestem overthinkerem ale takie małe szczegóły potrafią zdradzić jak jest naprawdę

a co do ekstazy to oboje bralismy z 4lata temu na studiach i jakas tam rozmowa o tym była wspominkowa xd
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@sberatel: Braliśmy osobno, nie znalismy się jeszcze. Dyskusja się zaczęła od tego że kiedyś braliśmy. A rozmawialiśmy ,,o teraz''. Czyli jakby to teraz znowu wziąć. To z ruchaniem odnosiło się do teraz a nie kiedyś
  • Odpowiedz
@Osayomato emka jest świetna w związku. Naprawdę. Najpierw świetny s--s a później zauważasz że o wiele lepiej spędzić ten czas na rozmowach czy całowaniu. Wg mnie powinna być na receptę dla każdego w związku byłoby o wiele mniej rozwodów
  • Odpowiedz
tak mnie jakoś po chwili wzięło, czemu nie powiedziała, że ze mną się r----ć na takiej fazie xd

@Osayomato: cierpisz na brak pewności siebie, ona to wyczuwa i dlatego jej fantazje są z innymi.
Nie martw się za bardzo, raczej ona cię nie zdradzi, ale jak chcesz żeby fantazjowała o tobie to musisz być okazem męskości w łóżku
  • Odpowiedz
@Osayomato: czemu tak powiedziala? Bo jest z toba z rosadku. Byc moze dobrze zarabiasz, moze masz mieszkanie po babci, moze jestes normalnym typem. Ale wiedz ze ona wziac mysli o innych. Mysli o tym ile emocji dalby jej typ nie taki jak ty. I dlatego wyplula te slowa, bo mysli o odejsciu od ciebie i zaznaniu narkotycznego orgazmu z dwu metrowym typem z zaburzeniami. Wiem, bo jestem tym dwu metrowym
  • Odpowiedz
No i było to w jakiejs tam troche dłuższej wypowiedzi ale i tak mnie jakoś po chwili wzięło, czemu nie powiedziała, że ze mną się r----ć na takiej fazie xd

@Osayomato: Bo ty jesteś na teraz. Nie wiadomo na ile jeszcze ale napewno nie jesteś wymarzonym partnerem. Gdybyś był to wszystkie rzeczy, szczególnie seksualnie chciałaby robić z tobą i o tym by Ci mówiła.
  • Odpowiedz