Aktywne Wpisy

Lewusx +79
Oba zdjęcia 117kg, po lewo początek sierpnia 2024, po prawo maj 2025.
Około 292 dni musiałem pracować, żeby wykonać taki kawał progressu.
Jak oceniacie? Bydzie co z tego?
#
Około 292 dni musiałem pracować, żeby wykonać taki kawał progressu.
Jak oceniacie? Bydzie co z tego?
#

źródło: E07F5B97-B179-46BC-86B5-F2A9EAE0FAC2
Pobierz
BlackBlack +153

źródło: Dzień dobry GPW - 27.05.2025
Pobierz
Mireczki, pracuje w pewnym Januszexie od ponad roku. UoP kończy mi się 30 kwietnia. Mój szef wielokrotnie mnie straszył i stosował mobbing. W końcu nie wytrzymałam i poszłam na dwumiesięczne L4 bo i tak nie chciałam tej umowy przedłużać. Mimo wszystko nie chce się sama zwalniać tylko chciałam, żeby ta umowa wygasła.
Jest to moje pierwsze l4 w życiu, namówiona przez chłopaka i rodzinę poszłam, ale źle znoszę psychicznie fakt samego bycia na L4 (syndrom niewolnika Polaka).
No i poinformowałam Janusza, że nie będę przedłużać umowy, do tego muszę zrobić na nowo badania i nie zgadzam się na porozumienie stron. Janusz wpadł w furię, nie wyobraża sobie, że nie złoże wypowiedzenia, ani nie odejdę dobrowolnie.
Ryzykować dyscyplinarke czy ciągnąć to l4 na siłę? Nowej roboty nie widzę sensu rozgrzebywać i Janusz dobrze o tym wie, ale może być nerwowo, a ja już jestem na skraju przez te prace.
#januszex #pracbaza #l4
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: zadnej dyscyplinarki nie dostaniesz bo nie masz za co. P-----l dziada i odpoczywaj na głowę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi