Aktywne Wpisy

realizta +958
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ana77 +66
Boże jaka ja jestem w-------a. Niestety pozwoliłam zamieszkać siostrzenicy która jest w LO w chacie, bo w domu nie miała wesoło, poza tym super fajna dziewczyna. Od razu zastrzegłam, że wole by nie zapraszała do moejego skromnego mieszkania nikogo.
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
Cześć! Użytkowałam smartwatch Huawei GT3 od około półtora roku. Z dnia na dzień, bateria w zegarku przestała działać prawidłowo - wymagał ładowania co 24 godziny, a nie jak do tej pory co 5 dni. Zaniosłam go do reklamacji w ME. Właśnie dostałam odpowiedź, że zegarek ma głębokie mikrorysy na wyświetlaczu, widoczne tylko pod mikroskopem, co eliminuje go z naprawy gwarancyjnej. Tylko, że ja zgłaszałam problem z baterią, a nie wyświetlaczem. Baterii nawet nie sprawdzili. Czy to jest w ogóle zgodne z prawem?