Wpis z mikrobloga

#igrzyskabebzonow v4, podsumowanie siódmego tygodnia, ostało to 6
odpadlo juz 13 osob, 1 doszla nowa wiec nadal sa 52

znowu sporo osob przybralo na wadze - az 11, zgubilismy tylko 17 kilo, lacznie juz 308!

w tym tygiodniu wszytsko wygrał @cadmus który stracił 3,9 kilo a łącznie już ponad 13 proc masy ciała i 23 kilo wagi. Dzik nas dziki

w podziale na grupy to wygklada to tak:
1 grupe wygral @ChlopoRobotnik2137
2 grupe wygral @logika_logistyka
3 grupe wygral @kl3Hta
4 grupe wygral @cadmus co jest oczywiste
5 grupe wygral @kujol
Tym razem krótsze podsumowanie bo nie mam komputera tylko straszę ludzi na basenie swoim ciałem.

Ogólnie jest ciężko. Był progres a u mnie teraz zastój. Już było 83 i wróciło do 84 mimo że się staram. To podlamuje

#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie i nie tylko sie ale tez i nas bo dobre grubasy nie sa zle i naprawde wiekszosci idzie dobrze
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykopowy_brukselek: zobacz sobie wykres edycji 3, też 7 tydzień był najgorszy i sporo grubasów wtedy przestało chudnąć/przybrało. Myślę, że na podstawie powyższych danych można wysnuwać powoli akademicki wniosek, że po prostu 7 tydzień jest c------m punktem redukcji masy ciała( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@niejestemjutuberem ogólnie po połowie w każdej edycji jest załamanie. Zobaczymy więc co będzie. W poprzednich były wakacje, święta itp. Dystraktory. Teraz nie ma nic więc jest szansa (no dobra jest tłusty czwartek) ja teraz mam tydzień mega ciężkiej pracy więc wątpię żebym miał czas na sporty. Może coś urwę ale niewiele.
  • Odpowiedz
@wykopowy_brukselek: ja miałem typowe załamanie motywacji... Na szczęście pogoda się robi taka, że ciężko zaraz będzie o uczciwe wymógwki przed ćwiczeniem na dworze. Jak uda mi się włączyć rower, to tygodniowo powinenem palić koło 1000 kcal więcej. Wyniki powinny być widoczne
  • Odpowiedz
@Momus7 nawet takie pojedyncze ważenie jest skazane na pewne wahnięcia (ilość wody w organizmie, zawartości kiszki Sztolcowa itd) mi tam kiedyś lekarz powiedział, że jeśli chce mieć bieżący podgląd na wagę to powinienem się ważyć codziennie rano po kibelku i wyciągać średnia z całego tygodnia i na tej podstawie dopiero można oceniać ewentualne ruchy.
  • Odpowiedz