Aktywne Wpisy

straszny_cham +251
Najbardziej gnije jak gdzieś w necie jest temat o więzieniu, uaktywniają sie prawilniaki co siedziały i licytują który bardziej siedział XD
#oswiadczenie
#oswiadczenie

_mnemonick_ +69
wytlumaczcie mi jedna rzecz, bo rozumiem, ze cos takiego mozna wziac sobie, taka nikotyne w woreczku miedzy warge i dziaslo i ok. Tylko czy to nie jest ryzykowne, glupie, wziac cos takiego na debacie, ktora ogladaja miliony? Wyglada to dziwnie, a chyba tez jest ryzyko, ze to moze wypasc, albo ze widzowie to zobacza?
nie lepiej, jak ma taki problem, przykleic jakies naklejki nikotynowe?
#debata
nie lepiej, jak ma taki problem, przykleic jakies naklejki nikotynowe?
#debata
Hej Mireczki, kolega wraca z saksów po wielu latach, ma około 1mln zł oszczędności i zastanawia się w co zainwestować żeby miał przychód ok 5-10% rocznie. Mieszkania nie chce kupować bo nie wie do końca gdzie będzie mieszkał. Doradziłem mu żeby wsadził z 10% w krypto, i może trochę w etf. No ale na resztę nie mam pomysłu. Jakieś tipy na long term 5-10lat? Jaki % na konto oszczędnościowe? Ile na coś agresywniejszego?
#finanse #oszczedzanie #inwestycje #gielda #kryptowaluty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: obligi EDO
DObry z Ciebie doradca
Trochę w PKN, trochę w Orlen, trochę w olejorza. Dywersyfikacja to podstawa
@KwasneJablko: co chcesz w banku personalizować, obligacje?
@mirko_anonim: przeczytałem "z seksów"
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Niech da 100% w SP&500 jak nie interesuje go znacznie wiekszy zysk z nieregularnie niskim ryzykiem jaki zapewnia BTC w okresie 10 letnim.
Pozostale rady zignoruj, wyjdzie na tym gorzej niz na tej.
@KwasneJablko: po co mieliby to robić skoro w Polsce jest nadpłynność w bankach
Comiesięczny urobek z IKO ( jakieś 1700 pln z groszami przy w/w oprocentowaniu) w jakiegoś ETF np. XDWT (MSCI World Technology) jak by go bardzo męczyła chęć przygody z wielkimi finansami i życie na krawędzi ;).
@slgdfhsdhjfbs: Kto tam wie jak kolega tam pracowal zagranico ;)