Wpis z mikrobloga

UWAGA MÓWI MARSZAŁEK TAGU

Anka, 17 lat mam konto na tym portalu, mirkuje tak samo, taguje tak samo, nie przeklinam, nie wyzywam nikogo (poza politykami XD) - a Ty mi piątka dajesz. Jak regulamin jest głupi to trzeba go zmienić, a jak "najważniejsi są użytkownicy" to zrób ankietę co chcą.

No ale nie o tym.

Jak wiadomo trwa zbieranie opinii czy deweloperuchy mają podawać ceny ofertowe. Oczywiście, że tak. Rząd zbiera opinie, więc niżej pokazuję gdzie należy kliknonć myszkom. A tu link: https://sejm.gov.pl/sejm10.nsf/agent.xsp?symbol=KONSULTACJE_PROJEKTY&NrKadencji=10&Wsk=T

Jedna rzecz jest tutaj kulawa. Przewiduje się, że wejście w życie jest po aż w sumie 7 miesiącach. To za dużo, bo kupienie hostingu na www na jakimś ovh za 12 zł / rok i wyklikanie preinstalacji wordpressa to nie jest jakiś wyczyn. Ustawa też pozwala w sumie na założenie strony inwestycji na agregatach jak rynekpierwotny.pl czy gdzieś.

Myślę więc, że deweloperuchy powinny mieć max 2 miesiące od przegłosowania ustawy na opublikowanie cenników. To nie jest żadna metafizyka ani spotkanie z najwyższym.

#nieruchomosci
mickpl - UWAGA MÓWI MARSZAŁEK TAGU

Anka, 17 lat mam konto na tym portalu, mirkuje ta...

źródło: ankieta

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1630
Powiedz coś po mickowemu

@slkt: Oferta na ATH i dalej rośnie, a sprzedaż leży. Branża wyje do księżyca i trzaski słychać na Andromedzie.
  • Odpowiedz