Aktywne Wpisy

snowak +181

Tyrande +147
Patrząc na to co się dzieje, to oświadczam się w przekonaniu, że ciąża w Polsce to strzał w kolano.
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
Anka, 17 lat mam konto na tym portalu, mirkuje tak samo, taguje tak samo, nie przeklinam, nie wyzywam nikogo (poza politykami XD) - a Ty mi piątka dajesz. Jak regulamin jest głupi to trzeba go zmienić, a jak "najważniejsi są użytkownicy" to zrób ankietę co chcą.
No ale nie o tym.
Jak wiadomo trwa zbieranie opinii czy deweloperuchy mają podawać ceny ofertowe. Oczywiście, że tak. Rząd zbiera opinie, więc niżej pokazuję gdzie należy kliknonć myszkom. A tu link: https://sejm.gov.pl/sejm10.nsf/agent.xsp?symbol=KONSULTACJE_PROJEKTY&NrKadencji=10&Wsk=T
Jedna rzecz jest tutaj kulawa. Przewiduje się, że wejście w życie jest po aż w sumie 7 miesiącach. To za dużo, bo kupienie hostingu na www na jakimś ovh za 12 zł / rok i wyklikanie preinstalacji wordpressa to nie jest jakiś wyczyn. Ustawa też pozwala w sumie na założenie strony inwestycji na agregatach jak rynekpierwotny.pl czy gdzieś.
Myślę więc, że deweloperuchy powinny mieć max 2 miesiące od przegłosowania ustawy na opublikowanie cenników. To nie jest żadna metafizyka ani spotkanie z najwyższym.
#nieruchomosci
źródło: ankieta
Pobierzźródło: aaa
Pobierz@slkt: Oferta na ATH i dalej rośnie, a sprzedaż leży. Branża wyje do księżyca i trzaski słychać na Andromedzie.
źródło: witamyzpworotem
PobierzON WRÓCIŁ
https://youtu.be/qqD1tj_J8aU?si=FQLLThZ17rDwqdbZ
źródło: temp_file4591549589347911602
Pobierzźródło: 1000009417
Pobierz