mirko_anonim mirko_anonim 24.02.2025, 11:42:33 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonim#rekrutacja #kiciochpytaPytanie w szczególności do rekruterów, ale nie tylko:Czego nie może zabraknąć na rozmowie o pracę z punktu widzenia skutecznego kandydata?Zapraszam do dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°)〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: RamtamtamSi🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projektPokaż spoiler
saggitarius_a saggitarius_a 24.02.2025, 11:46:47 via Wykop 1 + @mirko_anonim: odrobiny dynamiczności, jak ktoś jest flegmatyczny i zamulony to strasznie odrzuca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kt13 kt13 27.02.2025, 10:37:19 via Wykop 0 + @mirko_anonim: odpowiadania na pytania. Nie ma nic gorszego niz kandydat, który na każde pytanie dopowiada tak, że w sumie nie odpowiada xD
#rekrutacja #kiciochpyta
Pytanie w szczególności do rekruterów, ale nie tylko:
Czego nie może zabraknąć na rozmowie o pracę z punktu widzenia skutecznego kandydata?
Zapraszam do dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt