Aktywne Wpisy

ojciec zmarł nad ranem. jak wychodziłem rano do pracy, mama mnie zawołała i mówi, że nie reaguje. zaczęliśmy próby reanimacji, ale już było po ptakach. przyjechała karetka, zostawili wydruk z ekg z prostą kreską i tyle mi po ojcu zostało. 3 tygodnie był w umieralni (tj. w szpitalu wojewódzkim), przyjechał do domu i umarł tej samej nocy. już myśleliśmy, że mu się unormuje to serce, założą mu rozrusznik i se będzie biedował

Moseva +349
Ostatnia cyfra po zaplusowaniu wskaże kturom mosevom halloweenowom jesteś
#kturommosewom #moseva #moseball
#kturommosewom #moseva #moseball
źródło: IMG_7433
Pobierz

na płyte lub #youtube
czy taki sprzęt w obecnych cyfrowych czasach do niczego sie nie nadaje? ustawienie dziweku zapisu analogowo trochę słabo?
ktos z tego korzysta?
co trzeba dokupić?
na pewno mikrofon?
#muzyka #muzykaelektroniczna
#elektronika #dom
np. nie wiem mp3
czy samo miksowanie a dzwiek jest na instrument dosc wrażliwy typu flet (nie saksofon) czy
@nutka-instrumentalnews: wieża z magnetofonem co do zasady jest wyłącznie analogowa. I ze wszystkimi wadami analogowego systemu zapisu dźwięku, jakim jest magnetofon kasetowy. Dać się da, oczywiście, ale smutna prawda jest taka, że nawet rejestrator zrobiony ze starego telefonu znalezionego na PSZOKu da lepszą jakość.
@nutka-instrumentalnews: nawet w czasach swojej świetności kasety nie nadawały się do profesjonalnej rejestracji dźwięku.
Jeśli zniekształcenia zapisu analogowego na dziadowskich chińskich wieżach mają być twoim środkiem wyrazu artystycznego, to jak najbardziej ok ( ͡º ͜ʖ͡º)
nagrac to sie nagra
ale wrzucenie do sieci to lipa raczej
od nowa karta dzwiekowa i składany pc jak w 90tych latach :-(
nic sie nie wymysli
wezcie chciałem rozowej zrobic prezent a nie ma miejsca w chacie za duzo.. -( na 10 kompow
@nutka-instrumentalnews: założyłeś się z kimś, że nagrasz dźwięk hi-fi na kasetę, że się tak uparłeś?
ale czasy są takie że jak nie jestes na yt to nie ma nic