Aktywne Wpisy

Metodzik +64
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10

p0melo +12
#programowanie #it #pracait #korposwiat #programista15k
4k na rękę dla inżyniera oprogramowania z 4-letnim doświadczeniem, ze znajomością języka angielskiego, speca od Javy i Reacta.
Wstyd..... Cieć ochroniarz więcej zarabia i nie zap-----ala w sprintach i nie spowiada się z tego co robił z dokładnością do sekundy.
To jest przykład, do czego doprowadza brak solidarności ludzi z branży, do tego doprowadziło szkolenie ludzi bez
4k na rękę dla inżyniera oprogramowania z 4-letnim doświadczeniem, ze znajomością języka angielskiego, speca od Javy i Reacta.
Wstyd..... Cieć ochroniarz więcej zarabia i nie zap-----ala w sprintach i nie spowiada się z tego co robił z dokładnością do sekundy.
To jest przykład, do czego doprowadza brak solidarności ludzi z branży, do tego doprowadziło szkolenie ludzi bez

źródło: obraz_2025-06-12_231115405
Pobierz
Tak sobie oglądałem wczoraj wieczorem tego streamera, który na podrasowanych zdjęciach zaprasza laski do siebie na wieczór. Pomijając już jego sposób na zarobek, którego to nie popieram, tak zastanawia mnie, jak można być tak w dzisiejszych czasachnieodpowiedzialnym... Przykład z wczoraj: godzina 23, dziewczyna z drugiego końca Wrocławia zamawia Ubera do mieszkania faceta, z którym rozmawiała 10 minut. No na pewno nie przyjechała do niego zagrać w warcaby… ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: auuu, pchasz sie w victim blaming kolego - poszlo zgloszenie do prokuratury
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Tylko dawniej ludzi nie karano za mówienie prawdy i przestrzeganie zasad ustalonych przez rodziców, a dzisiaj tak. Dodatkowo źle rozumiemy szacunek wobec każdej żywej istoty, z daniem jej jakieś praw wyższych.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
* a inni inwestowanie w krypto xD