Wpis z mikrobloga

Nie ćwiczyłem dwa lata i wypadłem z obiegu, w związku z czym zapomniałem o wielu rzeczach.
Zatem mam pytanie - jaka obecnie jest najlepsza kreatyna? No i lepiej mono czy jabłczan? Wiem, że mógłbym wejść na ranking kreatyn, ale wolę tu zapytać.
Robię delikatną redukcję, ale ćwiczę od miesiąca i fajnie działa mi pamięć mięśniowa, więc to też chcę rozwijać.

#silownia #mirkokoksy #suplementy
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Monohydrat - bierz jakąś standardową bez udziwnień, bo to tylko marketing za który płacisz. Ja lubię miarkę bezsmakowej wrzucić do białka i mam codzienny shake 2 w 1.
Osobiście nie polecam SFD bo to firma mem. Co jakiś czas wybija szambo ze składem jakiegoś produktu u nich.
  • Odpowiedz
@Lewusx: dla mnie to jest troche dziwne, bo SFD, KFD czy dzik i tak zamawioaja to wszystko z chin, KFD w swojej fabryce robi tylko część supli sama. Ale faktycznie znów jakieś wtopy xD k---a a pod każdym suplem wrzucaja badania
  • Odpowiedz
@bonus: No zobacz tak blisko, a tak daleko, tylko KFD przez lata jest czysciutkie jak lza, a sfd musialo w pewnym momencie tworzyc allnutrition zeby nie upasc. :D
  • Odpowiedz
@tomekx11994: jestem za. lepsza chińska kreta z niemiec, bo mają wszystkie luksusowe auta marki premium, niż chińska kreta z polski. w eu chyba tylko creapure jest produkowana i to właśnie w niemczech. z chin mozna zamówić prima sort jak i nieoczyszczony rtęciowy parówczan kreatyny, który będzie tańszy
  • Odpowiedz
@Lewusx: ja polecam droższa, elitarna kreatynę np orotan np ta niebieska mieszanka z IHS bo podświadomie będziesz robił lepszy trening bo i kreta premium. Za działające placebo na morale też warto zapłacić
  • Odpowiedz