Aktywne Wpisy

okrupnik +92
Dlaczego w tym kraju nie mogę iść normalnie do sklepu stacjonarnego, tak jak robi to biały człowiek w krajach zachodnich i kupić smartfona nie będąc przy tym o------m na 700zł? O co w tym chodzi? Czy ja już wszystko muszę kupować na platformach e-handlowych i w sklepach internetowych?
#polska #samsung #android #patologia #finanse
#polska #samsung #android #patologia #finanse

źródło: nie dla idiotów
Pobierz
pieknylowca +171
Introwertyzm dla faceta: nie rozmawia z nikim od wielu tygodni
Introwertyzm dla kobiety: ostro imprezuje i melanzuje
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski
Introwertyzm dla kobiety: ostro imprezuje i melanzuje
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski

źródło: 1000003062
Pobierz
Na koniec rzucę cytat na widok którego najczęściej głośno klnąłem bo jego pojawienie się oznaczało, że zginąłem w COD2
#ukraina #wojna #rosja #polska
Komentarz usunięty przez autora
Na kolejnej stacji, w Zbąszyniu wsiadły 4 dzieciaki z plecakami - myśle sobie, okej, rodzenstwo jedzie do szkoly ¯\(ツ)/¯ Przedział wieku 8-12 lat.
Coś było nie tak, czemu maja psa ze soba? i czemu te plecaki takie wypchane - tutaj zaszly ciezkie procesy myslowe, bo bylo przed 7 az w koncu zrozumialem - dzieciaki,
Po czym najpierw zaczęli się na nich dorabiać ich firmy zbrojeniowe a teraz się przyłączyli do russkich bandytów
I to wszystko w imię walki z jakimś lewactwem i chęcią bycia w opozycji do istniejącego trendu.
Smutne jest to że na świecie jak zawsze zamiast zwyciężyć sprawiedliwość to zwycięży największy cwaniak.