Aktywne Wpisy

mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie

KonwersatorZabytkow +235
Z okazji tłustego czwartku przypominam ci o------a ekipa odpowiedzialna za "Definitive edition" GTA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek
źródło: 1000004843
Pobierz

#heheszki #bekazprawakow
źródło: GkZ18eAW4AE2Ye8
Pobierz@molbidenowyMarian: ale po co zmyślasz?
@splinter96: co kogo obrzydza jest subiektywne. Obiektywnie zaś, to świnia już zjadła robaki, rośliny itd. po to abyśmy my mogli zjeść samo gęste i bogate w składniki odżywcze jedząc świnię.
Czarno na białym jest gdzie stoimy
Ja tam wolę jeść normalne jedzenie, a nie g---o. Chcesz to sobie sam wcinaj robaki. Powodzenia XD
@GladysDelKarmen: no, a potem wytwarza się ekstrakt, a nie mieli suszone i wcina w takiej formie jak mąkę z owadów, co nie?
Oczywiście, że ma znaczenie.
@