Wpis z mikrobloga

• 20
@splinter96 wolę oprawione termicznie truchło wołu hodowlanego spożywane srebrnymi sztućcami i popijane sfermentowanymi owocami w akompaniamencie małego pudełka z przywiązanymi drutami które są wprawiane w drgania za pomocą kijka z przywiązanymi końskim włosiem, do tego z dziwnym stołem z systemem dźwigni składającym się z barwionego drewna, fragmentami kości słoni, linkami i młotkami uderzającymi w napięte druty. Wszystko to w miejscu gdzie wstęp dozwolony jest tylko w konkretnych rodzajach tkanin nałożonymi na
  • Odpowiedz
ale durna lewacka "logika". Tylko lewus by założył, że ktoś lubi kaszankę ze względu na poglądy polityczne. XD XD XD

@JazzBlurr: poczekaj bo zaraz dowiesz się że i tak już jesz robaczki i powiedzą ci o koszenili
  • Odpowiedz
tylko nie mówi im z czego jest czerwony barwnik - koszenila ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@GladysDelKarmen: XDD

I znowu w przypadku takiego wątku wpada as, który jest święcie przekonany, że koszelnia to zmielone robale. XD
  • Odpowiedz
poczekaj bo zaraz dowiesz się że i tak już jesz robaczki i powiedzą ci o koszenili

@Ark00: następny, nie wierzę. XDDD

Moglibyście chociaż te kilka zdań o koszenili przeczytać zanim zrobicie z siebie głupków, naprawdę.
  • Odpowiedz
Kupując teraz kiełbasę to nie wiem z czego jest zrobiona ale ale kilka dekad wstecz u mnie w domu tata robił kiełbasę w domu. Wszystko idealnie wyczyszczone, doprawione a na końcu na odpowiedź i drewnie wędzone.
Tak, otulina jest (była) z oczyszczonych flaków. Kaszanki nie lubiłem ale kiełbasa mniam.
  • Odpowiedz
JAJECZNICA NA BOCZKU: fuj

MARTWE PŁODY KURY DOMOWEJ USMAŻONE WRAZ ICH PŁYNAMI PŁODOWYMI Z DODATKIEM TKANKI TŁUSZCZOWEJ Z MARTWEJ ŚWINI: mmm, pyszne!

( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@splinter96 Co ty gadasz, przecież kaszankę robi się tak, że karmi się świniaka kaszą, świnie zabijają a jelita to już gotowa kaszanka. Matka ci chyba jakiś głupot nagadała, że to krew żebyś nie wybrzydzał ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz