Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lardor: z tym że z ludźmi jest coraz gorzej to święte słowa od roku zaczynam mieć takie obrzydzenie do pracy z ludźmi jakiego nie miałem przez ostatnie 9 lat.
  • Odpowiedz
@Lardor: Mandat za zatrzymanie pojazdu? A to nie jest tak, że jak nie masz biletu to wysiadasz z kanarem na przystanku i albo przyjmujesz mandat albo dzwonią dopiero wtedy na policję?
  • Odpowiedz
via Android
  • 27
@Snuff może nawet jechać i wypisać dokumenty ale gość się rzucał na kanara z pięściami więc kierowca był zmuszony zatrzymać pojazd i wezwać policję.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@nairoht ja mam wrażenie, że od czasu jak się skończył lockdown zrobiło się ciut gorzej. Niestety dużo ludzi patrzy na czubek własnego nosa i w dodatku są roszczeniowi myślą, że wszystko im wolno. Przy pracy z ludźmi nie ma co się przejmować co gadają. Do półki nikomu się krzywa nie dzieje to jest dobrze.
  • Odpowiedz
z tym że z ludźmi jest coraz gorzej to święte słowa od roku zaczynam mieć takie obrzydzenie do pracy z ludźmi jakiego nie miałem przez ostatnie 9 lat.

@nairoht: spoiler: starzejemy się, a nie jakieśtam inne powody. Co najwyżej internet wyostrza typowe objawy starzenia się.
  • Odpowiedz
Niestety dużo ludzi patrzy na czubek własnego nosa i w dodatku są roszczeniowi myślą

@Lardor: tak i myślą że jak od razu krzyczą ratunku pomocy i cant breath to bedzie jak w ju es ej z grzesiem flordya xD
  • Odpowiedz
@Lardor: kiedyś byłem świadkiem sytuacji, że gość odmówił przyjęcia mandatu w pociągu i skończył na wyrzuceniu na nie swojej stacji w jakiejś wsi, w-------u batonem i gazem w oczach. a to było w niedzielę przed 10, więc super początek dnia. xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@nairoht z opowieści znam historię jak jechała babcia z jakąś pielgrzymką i się pół drogi modliła. Jak przyszła kantorla biletów to babcia biletu nie miała. Chciała zaatakować krzyżem kontrolera biletów xd ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
nie miał biletu który kosztuję 6 zł za swoją głupotę ma do zapłaty 1226 zł

@Lardor: tych 1226zł też nie zapłaci, można się rozejść.
  • Odpowiedz