Aktywne Wpisy

JAuStURYErSE +117
Ale dzikusów dzisiaj na ulicach. Nie da się otworzyć okna. Z każdych świateł startują, pałują do odciny, ścigają się, latają na jednym kole xD Samo centrum. Przez 3 godziny nie widziałem ANI JEDNEGO PATROLU. Zaraz sam se kupię litra albo jakaś Mkę z popsami i będę latał bokiem po Marszałkowskiej. Po co jechać na Nurburgring skoro możesz mieć Nurburgring w Warszawie i to bez konsekwencji?
#warszawa #polskiedrogi #
#warszawa #polskiedrogi #

Marek_Tempe +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w myjni i robi sobie zdjęcia w samochodach klientów podczas sprzątania.
200 zł na pyszne.pl to wszystko na co mógł się szarpnąć skoro w 5 osób musi się zrzucać na Spotify. I tak "wygra" pewnie jego multikonto.
Z racji tego, że przejrzałem jego kłamstwa i wrzucił mnie na #czarnolisto może ktoś zaproponuje temu typowi mały czelendż? Zdjęcie z tego samochodu z aktualną datą np. w telefonie z widocznym przebiegiem zrobione w środę. Jestem pewien że nie będzie w stanie go zrobić bo auto już trafi z powrotem do klienta. Zamiast tego za tydzień lub dwa wrzuci info że kupił jeszcze coś innego jak trafi się znowu dobra bryka do czyszczenia.
Trzeba walczyć z takimi zaśmiecającymi Mirko fantastami. Typ ma poważne problemy psychiczne, polecam przejrzeć jego wpisy i zastanowić się samemu czy to się dodaje i naprawdę bardzo bogaty człowiek byłby tak ubogi umysłowo i odczuwałby potrzebę pisać takie bzdury. Czy ktoś kto ma nad wyraz udane życie seksualne jak twierdzi wrzucałby tony golizny, pisał takie spermiarskie teksty i znał nazwiska wszystkich gwiazd p---o?
Ten typ to mitoman najgorszego rodzaju bo plusując jego wpisy i zazdroszcząc mu jego fantazji dajecie pożywkę do kolejnych odklejonych wpisów. Pora z tym skończyć.
#pogodny_mis65 @Joker6699
Gość który chwalił się zakupem drogiego samochodu, gdzie jeszcze tydzień wcześniej wrzucał wykres spalania Hyundaia i30
Gość który prowadzi dyskusję w tematach podróżowania do Azji, gdzie w innym wpisie pod tagiem #przegryw narzekał że matka mu robi aferę o bałagan w pokoju
Inwestorzy giełdowi z
@RidgeForrester: 3/4 wykopków, która właśnie pisze coś o biedakach i polaczkach właśnie taka jest. Raz mi jeden typ zaczął screeny rzekomego konta na PW wysyłać. XDD
To zwykłe przegrywy, tak samo jak ten, o którym pisze OP.
Pewnie tak samo dzwonił jak tamten kupił xD
Uznał, że nikt nie sprawdzi.
No chyba to nie problem pokazać połączenie i ile trwało @Hatt0riHanz0 ? Zawsze to jaka podkładka pod swój wpis ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Hatt0riHanz0: 95% trolli jest tak głupia, że w jednym wpisie potrafią chwalić coś firmą, Porsche i wycieczkami na Malediwy, a wystarczy sprawdzić ich wpisy sprzed ~pół roku i wychodzi z nich przegryw w depresji mieszkający z mamą i babka. Nawet nie trzeba nigdzie dzwonić ¯\(ツ)/¯
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPo trzecie pogodnego misia jakoś z jego baitów w ten sposób
Gość sobie kupił fajny samochód i niech się mu wiedzie jak najlepiej. Nie wiem skąd w was tyle zawiści
@Hatt0riHanz0: Nawet jeżeli troll, za to ładnie striggerował masę wykopków xD
Wychodzi na to, że jesteś takim samym mitomanem (których nienawidzisz) jak on, skoro nie potrafisz pokazać szczegółów jednego połączenia xD
Najprostsze pytanie o dowód zawsze kończy się wiciem xD
źródło: image_picker_A9DEA64B-8E70-49D2-B70A-3F5C00212CD8-28999-00000A04354D9281
Pobierz