Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +173
Widzę, że idzie szerokie oburzenie w sprawie Majtczaka na adwokatkę, która powiedziała o kolizji, a sędzia ją poprawiła, że to wypadek bo były ofiary śmiertelne. Więc dzisiaj w #maszprawo o wypadku, kolizji i czy to oburzenie ma sens.
Kolizja i wypadek to różne pojęcia NA GRUNCIE PRAWA KARNEGO.
KOLIZJA to wykroczenie z art. 86 k.w. Mamy tylko uszkodzone auto lub lekkie obrażenia (gojące się do 7 dni). WYPADEK to przestępstwo z art.
Kolizja i wypadek to różne pojęcia NA GRUNCIE PRAWA KARNEGO.
KOLIZJA to wykroczenie z art. 86 k.w. Mamy tylko uszkodzone auto lub lekkie obrażenia (gojące się do 7 dni). WYPADEK to przestępstwo z art.
źródło: 629442429_1415979310229719_4732243898851729605_n
Pobierz
saintie +5
nigdy w zyciu nie zaufam komus kto ma fiuta

Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Screenshot_2025-02-24-07-02-59-221_com.miui.gallery-edit
PobierzAle nikt nigdy tak mi ciśnienia nie podniósł jak ten typ. Nie jest to tylko moja sprawa jak uświadomisz sobie jaką ilość treści ten jego kontent zajmuje.
Tu każdy bajtuje w jakimś stopniu. W tym i ja ¯\(ツ)/¯
Pan bez jajek w swojej mądrości dał ci powiększoną czarnolisto. Miejsca na niej nie zabraknie. To rozwiąże twoje problemy
Długo zastanawiałem się czy nie kupić używanego Ferrari 488 Spider na które chorowałem od premiery, ale ostatecznie wybór padł na 911 :)
Podziękowania dla Pana Jakuba (xD) z
źródło: IMG_3950
PobierzPo palcach to gość wygląda na prymitywnego robola ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ktoś odebrał telefon. Widocznie zobaczyli zagraniczny numer i myśleli że jakiś szejk się dobija ;)
Zapytałem o pana Jakuba który w sobotę podpisał dokumenty odnośnie leasingu na 911. Nie wiedzieli o co ani o kogo chodzi, nie widzieli danych o żadnej sprzedaży w ten dzień. Tłumaczyłem, że