Wpis z mikrobloga

Poproszę o namiary na "pana Jakuba z Porsche Kraków który mirkuje tutaj" a który sprzedał podobno wczoraj @pogodny_mis65 auto. Wpis dzięki tysiącowi łatwowiernych Mirków wbił w gorące. Oszustwo jest jednak oczywiste.

Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w myjni i robi sobie zdjęcia w samochodach klientów podczas sprzątania.
200 zł na pyszne.pl to wszystko na co mógł się szarpnąć skoro w 5 osób musi się zrzucać na Spotify. I tak "wygra" pewnie jego multikonto.

Z racji tego, że przejrzałem jego kłamstwa i wrzucił mnie na #czarnolisto może ktoś zaproponuje temu typowi mały czelendż? Zdjęcie z tego samochodu z aktualną datą np. w telefonie z widocznym przebiegiem zrobione w środę. Jestem pewien że nie będzie w stanie go zrobić bo auto już trafi z powrotem do klienta. Zamiast tego za tydzień lub dwa wrzuci info że kupił jeszcze coś innego jak trafi się znowu dobra bryka do czyszczenia.

Trzeba walczyć z takimi zaśmiecającymi Mirko fantastami. Typ ma poważne problemy psychiczne, polecam przejrzeć jego wpisy i zastanowić się samemu czy to się dodaje i naprawdę bardzo bogaty człowiek byłby tak ubogi umysłowo i odczuwałby potrzebę pisać takie bzdury. Czy ktoś kto ma nad wyraz udane życie seksualne jak twierdzi wrzucałby tony golizny, pisał takie spermiarskie teksty i znał nazwiska wszystkich gwiazd p---o?

Ten typ to mitoman najgorszego rodzaju bo plusując jego wpisy i zazdroszcząc mu jego fantazji dajecie pożywkę do kolejnych odklejonych wpisów. Pora z tym skończyć.

#pogodny_mis65 @Joker6699
  • 174
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@rolnik_wykopowy Popatrz na jego wpisy, na te jego pełne pogardy teksty o biedakach kolejne historie nie trzymające się kupy i szczegółowe opisy sytuacji, które nigdy się nie wydarzyły. Na jego obrzydliwe opowieści o podbojach seksualnych i naśmiewanie się, że nikt nie ma takiego powodzenia jak on. Jak dobrze poszukasz to dowiesz się że nawet własnej siostrze nie przepuścił. Może i bym w to uwierzył ale #pokazmorde też kiedyś robił
  • Odpowiedz
  • 3
@kam3o Też to zauważyłem. Paznokcie kogoś kto wraca z Malediwów i biegnie odebrać Porsche z salonu czy też kogoś kogo zżera stres i jest świadomy swojej nic nie wartej egzystencji?
  • Odpowiedz
  • 3
@WiesniakzPowolania Na to przyjdzie czas po krucjacie. Zdarzyło mi się nie raz spiąć tutaj z kimś przy wymianie poglądów, normalna sprawa. Na drugi dzień nie pamiętam już ani tematu ani nicka. Spływa to po mnie.
Ale nikt nigdy tak mi ciśnienia nie podniósł jak ten typ. Nie jest to tylko moja sprawa jak uświadomisz sobie jaką ilość treści ten jego kontent zajmuje.
  • Odpowiedz
@Hatt0riHanz0: Wykop serious business xd Chłopie tu sa różowe udajace niebieskich, niebiescy udajacy różowe, ruscy udający polaków, konfederaci udający patriotów i przegrywy udające, że ruchają
Tu każdy bajtuje w jakimś stopniu. W tym i ja ¯\(ツ)/¯
Pan bez jajek w swojej mądrości dał ci powiększoną czarnolisto. Miejsca na niej nie zabraknie. To rozwiąże twoje problemy
  • Odpowiedz
@Hatt0riHanz0 już mu pisałem we wpisie z tą laska, że nikt nie uwierzy w milionera ruchajacegow jakichś norach, to napisał że da foto popołudniu jak siedzi w Porsche.
Pewnie klient na myjni się spóźnił skoro dał z opóźnieniem. XD

Przecież takie g---o zarzutki powinno się olewac. Ja typa "poznałem" wczoraj i dzisiaj poleci na czarno, bo szkoda życia na śmietnik jak onncsy wielkinos.
Nie traćcie czasu na takie gówna.
  • Odpowiedz
@Hatt0riHanz0: ale jak to, przecież Jakób istnieje, sam u niego zamawiałem porsche, zaraz po zje*nym misiu. https://wykop.pl/wpis/80297043/wczoraj-dopelnilem-formalnosci-i-w-lipcu-2025-moja . PS - dzwoniles w niehandlowa niedziele do salonu ? XD
@till0 +9
Wczoraj dopełniłem formalności i w lipcu 2025 moja flota poszerzy się o kolejne Porsche, a będzie to model 911 Targa 4 GTS🙂
Długo zastanawiałem się czy nie kupić używanego Ferrari 488 Spider na które chorowałem od premiery, ale ostatecznie wybór padł na 911 :)
Podziękowania dla Pana Jakuba (xD) z
till0 - @Hatt0riHanz0: ale jak to, przecież Jakób istnieje, sam u niego zamawiałem po...

źródło: IMG_3950

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 15
@till0 Nie zwróciłem uwagi na to że "niehandlowa" bo mieszkam w miejscu gdzie taki zwyczaj nie istnieje i po prostu zadzwoniłem jak zobaczyłem wpis.
Ktoś odebrał telefon. Widocznie zobaczyli zagraniczny numer i myśleli że jakiś szejk się dobija ;)
Zapytałem o pana Jakuba który w sobotę podpisał dokumenty odnośnie leasingu na 911. Nie wiedzieli o co ani o kogo chodzi, nie widzieli danych o żadnej sprzedaży w ten dzień. Tłumaczyłem, że
  • Odpowiedz