Aktywne Wpisy

Ksemidesdelos +26
W Ugandzie odkryto ponad 31 milionów ton rudy złota, w której znajduje się około 320 tysięcy ton czystego, rafinowanego złota. Szacunkowa wartość tego skarbu to aż 12 bilionów dolarów.
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
źródło: uganda
Pobierz
Chicoxxx66 +85
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wielka patriotka mieszkająca w Szwajcarii. Do tego ten nieszczęsny ojciec nazista no ale to już nie jej wina...
O co tu chodzi, błagam niech mi ktoś wyjaśni.
#niemcy #afd
źródło: temp_file5123946051356810874
Pobierz@szzzzzz: rzeczywiscie niesamowite xD
@szzzzzz: ciezko zostac nazista w wielku 5-6 lat ¯\(ツ)/¯
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@szzzzzz: przeciwko nielegalnym imigrantom
nie wiem w jaki sposób mieszkanie tu czy tam o czymkolwiek świadczy, ale choćby mieszkała na południu Szwajcarii, to do Niemiec ma 2h jazdy samochodem. Mało tego, w Szwajcarii mówi się również po niemiecku, więc w sumie to jakbyś se wyjechała z Warszawy do Krakowa.
@szzzzzz: W każdej j Niemieckiej rodzinie ojcowie byli nazistami.
@bidzej no i co to zmienia że ma 2 godziny jazdy samochodem? Kiedy mówisz że dobro twojego narodu jest dla ciebie najważniejsze to nie przeprowadzasz się i nie mieszkasz w innym kraju. Dla mnie to jest proste jak but.
@szzzzzz: nie wiem skąd to wyciągnęłaś. Różne ludzie mają powody mieszkania w różnych miejscach. Nie widzę tu żadnego problemu, tym bardziej, że to sąsiedni kraj i tak jak napisałem, rzut beretem od własnego państwa, w którym babka i tak siłą rzeczy jest często jako aktywny polityk.
Kiedy ktoś swój kraj chce stawiać na pierwszym miejscu ale mieszka gdzie indziej to taka osoba jest dla mnie na maksa nieautentyczna
@szzzzzz: no niezupełnie, przecież babka jest regularnie w Niemczech w Bundestagu, w telewizji itd.
Idąc za twoim przykładem to przywalasz się, że ktoś twierdzi, że uwielbia grać w piłkę nożną, ale nie śpi w koszulce Messiego ¯\(ツ)/¯
@szzzzzz: to jest kobieta, która jest przeciwko NIELEGALNEJ imigracji, więc znou pudło...
...a jak ktoś dojeżdża z Monachium,Stuttgartu, Hamburga czy Konstancji - to wtedy podatników nic nie kosztuje, czy jak?