Wpis z mikrobloga

Jest szansa że znajdę jakiś tablet 7-8 calowy z min. 4gb ramu i GPS? Chcę sobie zrobić centrum multimedialne w aucie ale max co wejdzie to 8" i to już po przeróbkach. Najlepiej by mi grało 7" ale tego nikt nie produkuje odkąd telefony mają po 6,8".. Cenowo fajny był Teclast P85T ale w opiniach widzę że nie ma GPS, choc niektóre strony podają że ma. Cenowo max 400 bym chciał wydać. #android #kiciochpyta #tablet #tablety
MrGriffin - Jest szansa że znajdę jakiś tablet 7-8 calowy z min. 4gb ramu i GPS? Chcę...

źródło: temp_file1844864288117918287

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrGriffin: Jak sobie chcesz to sparować potem z głośnikami samochodowymi ? czy nie chcesz ?:)
Na aliexpress do bardzo dużej ilości samochodów są dedykowane radia na androidzie, nie myślałeś o tym ?
  • Odpowiedz
@MrGriffin: dokładnie co @stabil88 napisał, na ali jest tego masa, jak chcesz bezpieczniej bierz allegro ale jeśli od chińczyka to zwykle drożej, a jak ktoś sobie kupuje i sprzedaje drożej to często jest spora przebitka.
  • Odpowiedz
  • 0
@stabil88 nie ma do mojego (tzn. w Polsce chłop robi mix gratów z Ali ale wychodzi to 2600 więc wolę po swojemu ) :) W poprzednim miałem i było super, tu muszę kombinować. Tablet będzie w miejscu ekranu Ori navi połączony normalnie z fabrycznym radiem po BT.
  • Odpowiedz
@MrGriffin: wg mnie Twoje kryteria nie są osiągalne :P Za 400 ziko na Ali dostaniesz padakę z 2GB ramu od Podofo, móie tutaj o dedykowanym radiu pod konkretne auto :P Sa jeszcze na aliexpress monitorki, albo nawet radia 1DIN z wysuwanym ekranem. Ale nie mam doświadczenia. Trzeba by polować na OLX na jakiś konkretny sprzęt:P Samym ramem też bym się nie sugerował, bo jak procesor będzie d--a to ram nic
  • Odpowiedz
  • 0
@stabil88 mówię że dedyk jako taki nie istnieje :p Monitor carplay do d--y bo łączy się po aux z radiem a ja wolałbym bt. Że względu na jakość dźwięku, z Ori radia jest git. LTE nie potrzeba bo zawsze hotspot sobie robiłem w starym aucie. Na chwilę obecną najlepszy by był Alldocube iPlay 50 mini Lite ale już ich nie robią xd
  • Odpowiedz
@MrGriffin: z ekonomicznych rozwiązań polecam ładowarki do zapalniczki z wbudowanym transmiterem FM. Jeśli ekran ma odbiornik FM to znajdując dobre fale telefon łączy się po bluetooth z ładowarką która przesyła sygnałem radiowym do radia dźwięk. Wbrew pozorom działa to bardzo dobrze jak ja niemal zerowy budżet.
  • Odpowiedz