@al0sh: Osobiście mam sentyment do tego kawałka. Pamiętam, że za dzieciaka trafiłem na jakieś losowej płycie z mp3 i średnio ogarniałem tekst ale lubiłem tego słuchać, dopiero kiedy po latach trafiłem na to ponownie uderzyło mnie jeszcze bardziej. Coś zupełnie innego niż to z czym kojarzy się NAS
@al0sh: Zgadzam się. Ogólnie dzisiaj mi wleciał taki nostalgiczny wieczór i obecnie leci inny klasyczek co prawda nie od NAS. Hans wyprzedzał swoje czasy i zdecydowanie jeden z najbardziej niedocenionych na polskiej scenie. Wcześniej jeszcze wleciał mi trzeci wymiar skamieniali i smutne oraz straszne, że paradoksalnie w erze tik toka instagrama itp. Ten kawałek jest jeszcze bardziej aktualny niż te 20 lat temu
@GoodGuyChucky93: Pierwszy rapowy kawałek, który znałem na pamięć, nie znając tytułu za dzieciaka mówiłem na niego zawsze po prostu "Cmentarna brama" :) do końca życia będę miał do niego sentyment
#famemma
Coś zupełnie innego niż to z czym kojarzy się NAS
Hans wyprzedzał swoje czasy i zdecydowanie jeden z najbardziej niedocenionych na polskiej scenie.
Wcześniej jeszcze wleciał mi trzeci wymiar skamieniali i smutne oraz straszne, że paradoksalnie w erze tik toka instagrama itp. Ten kawałek jest jeszcze bardziej aktualny niż te 20 lat temu