Aktywne Wpisy

SupreminTHC +7
#policja
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły
Te gry dzieli 12 lat czyli szmat czasu mogło by się wydawać.
Wiecie co dzieli nas też przedziałem czasowym 12 lat? XD
Premiera GTA V która miała miejsce w 2013r a teraz mamy 2025r XD
#gry #ciekawostki #pc #konsole #technologia
Wiecie co dzieli nas też przedziałem czasowym 12 lat? XD
Premiera GTA V która miała miejsce w 2013r a teraz mamy 2025r XD
#gry #ciekawostki #pc #konsole #technologia

źródło: Bez nazwy
Pobierz
Właśnie się dowiedziałem, że RX 9070 XT ma mieć 16gb vramu. Nie mam z tym problemu bo nie uważam aby ilośc vram na GPU był w znaczącej większości przypadków problem wbrew mitom. Jednak to dość zabawnie wygląd kiedy jeszcze nie tak dawno plusem amd miał być ten mityczny vram względem nvidii, a tu się okazuje, że w sumie to nie. Przypomina mi to sytuacje kiedy AMD naśmiewała się nvidiowskiego DLSS i RT a potem ostatecznie poszli podobną drogą.
Cóż, może dzięki oszczędności na vramie cena będzie atrakcyjna? Przydałoby się, bo ceny nvidii to już lekka przeginka.
Zatem wertuj dalej, bo jeszcze przed tobą informacja o wersji z 32GB.
@
@majk3l: przeciez to chyba samo amd zdementowalo, ze takie cos bedzie dostepne dla ludzi
No chyba, że karta okaże się zaskakująco dobra w AI, to ok, wówczas będzie to miało sens.
@Variv: nie okaże się, bo AI zdominowała Nvidia, a ROCm nie dorasta.
Dlatego GeForce będą tylko droższe, o ile bańka szybko nie pęknie, i zostaną nam tylko w miarę dobre Radeony.
Komentarz usunięty przez autora
A AMD i tak za często mocno żyłuje swoje układy graficzne.
@Variv: kolega dalej w epoce 720/1080p?