Wpis z mikrobloga

#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #grysprawiedliwe #gamedev #unrealengine
Dev update: Postanowiłem regenerować postaciom trochę zdrowia i many po wygranej walce.
Jak widać wciąż po dołączeniu nowej postaci do składu wciąż jest bug z podwójnymi turami, teraz z jakiegoś powodu działa to też z turami wrogów. Myślę, że zmiana tablicy sojuszników powoduje, że gra jest trochę skonfundowana, ale jak to naprawić to nie mam pojęcia ¯_(ツ)_/¯ (kod jest wciąż na gicie jeśli ktoś chce rzucić okiem https://github.com/WKogut98/WirSprawiedliwosci)
MrGerwant - #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #grysprawie...
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MrGerwant: to się nie zdarza po wczytaniu sejwa więc jeden hakiermański sposóbłmygłbybyc taki, żeby przy każdym zapisie od razu też ładować i jak dołącza nowa postać to robić sejwa - problem z tym, że Talarek dołącza pomiędzy jedną cutscenką a walką z bossem, jeśli wtedy by wczytać to walka z bossem się nigdy nie odpali (tu mógłbym go dodać do drużyny trochę wcześniej, wtedy by to działało)
  • Odpowiedz