Mam Tinderowe doświadczenie od prawie 10 lat (pierwszy kontakt z aplikacją był wiosna/lato 2015) i przyznam, że nie wiem jak dzisiaj można tam wytrzymać będąc facetem, użerającym się z tym s-----------m. Nie mam też pojęcia po c--j tam w ogóle jeszcze są kobiety, czego one tam w ogóle szukają. Tam po prostu nie idzie się już dogadać z kimkolwiek. Par możesz mieć milion ale to nie ma żadnego znaczenia, bo laski mają już tam tak przeruchane dekle, że żaden szanujący się facet, nie będzie marnował swojej energii na bezowocne próby sensownych rozmów. Moim zdaniem era aplikacji randkowych już się skończyła, to są wszystko martwe obszary, mimo, że przeładowane ludźmi, to martwe. Za dużo już tego po prostu było, za bardzo przeczesało to babskie głowy. #tinder #randkujzwykopem
@Ekspert_z_NASA: no to po co na to jeszcze tracisz energię skoro to wiesz? Tam się szuka idiotek na jedną noc a nie "znajomości" chociaż w niektórych przypadkach trzeba udawać że cię ta relacja interesuje ale to dalej jest tylko udawanie
@Ekspert_z_NASA: Znam ten ból. Wszystkie inne, chociaż takie same, każda wyjątkowa, chociaż tak samo głupia. To jest miejsce dla tępych strzał "myślących", że ktoś je pokocha widząc wyłącznie sam profil oraz dla debili którzy "myślą", że gdy wykupią pakiet premium, to znajdą miłość życia.
@Aik-: Tyle to chciały 5 lat temu. Dzisiaj chcą Chada, milionera, o wysokiej pozycji społecznej, najlepiej prawnik, kardiochirurg albo chociaż dentysta. No i dobrze by było gdyby był też celebrytą i miał fejm, bo pieniądze i wygląd to przecież każdy głupi może mieć. I dopiero teraz wchodzi kwestia - KTÓRY CHCE SIĘ USTATKOWAĆ.
@Ekspert_z_NASA: Jak używałem jeszcze tindera to miałem kolegę który miał w tej gestii znacznie większe doświadczenie a pochodził z podobnej lokalizacji jak ja więc często widywaliśmy w apce te same kobiety. Zrobił sobie taką ich kartotekę, z wieloma się spotkał z innymi tylko rozmawiał ale z tindera akurat nigdy nie zaliczył. Więc jak jakąś widziałem z którą rozmawiałem to mógł mi wiele o niej powiedzieć: jaka jest, plusy/minusy itd. itp.
Moim zdaniem era aplikacji randkowych już się skończyła, to są wszystko martwe obszary, mimo, że przeładowane ludźmi, to martwe. Za dużo już tego po prostu było, za bardzo przeczesało to babskie głowy.
#tinder #randkujzwykopem
@Cre1q: tak, wiem wiem. Czekałem na ten komentarz.
@Ekspert_z_NASA: chada który chce się ustatkować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest miejsce dla tępych strzał "myślących", że ktoś je pokocha widząc wyłącznie sam profil oraz dla debili którzy "myślą", że gdy wykupią pakiet premium, to znajdą miłość życia.
@Aik-: Tyle to chciały 5 lat temu. Dzisiaj chcą Chada, milionera, o wysokiej pozycji społecznej, najlepiej prawnik, kardiochirurg albo chociaż dentysta. No i dobrze by było gdyby był też celebrytą i miał fejm, bo pieniądze i wygląd to przecież każdy głupi może mieć.
I dopiero teraz wchodzi kwestia - KTÓRY CHCE SIĘ USTATKOWAĆ.