Aktywne Wpisy

dudi-dudi +349

źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Podoba mi sie taka jedna kasjerka z Dino troche grubsza ale ja akceptuje duży rozmiar xd wczoraj spojrzelismy sobie głęboko w oczy i tak wlosy poprawiała... przez noc myslalem jak sie kochamy xD nawet se sklepac nie mogłem bo w delegacji jestem, ludzie to zwierzęta xDDD zagadał bym do niej po robocie gdyby tylko nie te j----e kolejki...
1. wiekszosc jest za biedna a mi sie nie chce sluchac, ze na cos mu szkoda kasy albo co gorsza szkoda mu NA MNIE
2. zaden chlop nie wyczuwa moich zmian nastroju i sie obraza jak w 10 sekund mi sie chce przytulac a zaraz odechciewa
3. chce miec czas dla siebie, nie chce mi sie np caly dzien pisac i udawac, ze mnie interesuje jego zycie
4. nie chce sie zakochac bo mi odpierrrr wtedy
@saintie: Aha, czyli stereotyp laski lecącej na kasę to nie stereotyp tylko rzeczywistość
Komentarz usunięty przez autora
@saintie: to już nie kwestia ilości pieniędzy tylko wysiłku do ich zarobienia. Można mieć 10k miesięcznie z dochodu pasywnego, i jest to stan w którym pieniądze nie mają znaczenia, wtedy możesz wydać 10k ot tak. Można mieć 10k miesięcznie z pracy programisty lub managera, i każdy wydatek przeliczasz na wysiłek, stres, poświęcenia, energię włożoną w wykształcenie. Więc chyba pozostaje ci
Chyba że nie chodzi o same pieniądze, tylko o łechtanie ego władzą i bycia dominantem finansowym.
Chociaż ze swoją aparycją idealnej blondynki masz prawo żądać od życia ponad normę. Ale niekoniecznie dadzą ci to faceci których pokochasz. Słyszałem od doświadczonych życiowo że zazwyczaj człowiek wiąże się z kimś innym niż sobie wcześniej zamarzył, i ten ktoś okazuje się lepszy niż ten ktoś z marzeń.