Aktywne Wpisy

Aqua_Tofana +2242
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
#pytaniedoeksperta
Zapraszam do plusowania.
#pytaniedoeksperta

N-Avoie +103
Jak zwykle wchodzę z rana przy kawie w gorące, żeby się porządnie wkvrwić z rana, pierwszy post to ten wyżej, 3 posty niżej ten drugi. No jaki kontrast, mimo, iż plusów ma całe szczęście więcej ten pierwszy (co jest ostatnim sygnałem, że są tu jeszcze LUDZIE i że warto się z rana wkvrwić, bo jest Ci ludzie są w stanie coś sensownego czasem napisać).
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale

źródło: 1000007509
Pobierz
#gry #discoelysium
źródło: unnamed
Pobierzźródło: Gorky-17-2
Pobierz@tellet: aż tak dobra? Nie przepadam za widokiem izo, ale w falout 1 i 2 w sumie się nieźle bawiłem.
@floojd: myślałem, że tylko ja jestem na tyle stary by ten obrazek od razu mi to przypomniał. Bardziej mi tylko przypomina ten obrazek wejście do hotelu, które trzeba było rozwalić rakietą, ale może źle pamiętam.
@BassGru: wręcz drugi raz lepiej nie przechodzić
pozostaje się wtedy bezpiecznie w błogiej nieświadomości jak wiele ważnych wyborów w tej grze jest iluzorycznych :)